Besteed minimaal 50,- en krijg 5,- korting voor je volgende bestelling in je mail!
Hak Appelmoes Authentiek Hollands Recept Extra Kwaliteit is een lekkere friszoete appelmoes, gemaakt van een unieke combinatie van 3 zorgvuldig geselecteerde appelrassen. Lekker als smaakmaker bij elke Hollandse maaltijd of als toetje. Dit product is 100% natuurlijk.
Bij het uitscheppen een houten of plastic lepel gebruiken. Inhoud niet gebruiken wanneer het deksel bol staat. Let op: Dit natuurproduct kan delen van klokhuis, kroontjes of steeltjes bevatten.
Serveren: Lekker bij de maaltijd of als toetje.
Variatietip: Roer een handvol rozijnen door de appelmoes, voeg eventueel wat kaneel toe en vul ijsvormpjes met dit mengsel, plaats het in de vriezer en je hebt een heerlijk fris appelijsje.
Appel (96,8%), suiker, citroensapconcentraat, antioxidant (ascorbinezuur).
Soort | Per 100 Gram |
---|---|
Energie | 256 kJ (61 kcal) |
Vet | 0.2 g |
waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 13.5 g |
waarvan suikers1 | 13 g |
Voedingsvezel | 1.9 g |
Eiwitten | 0.3 g |
Zout | 0.01 g |
1 De suikers zijn van nature aanwezig.
Na openen gekoeld (max. 7 °C) bewaren en beperkt houdbaar.
Melkchocoladecoating 24% (suiker, cacaoboter, magere melkpoeder, weipoeder, cacaomassa, melkvet, emulgator: sojalecithinen, natuurlijk vanillearoma), melkeiwitten, tarwegluten, stabillisator: sorbitolen, fructosestroop, glucosestroop, fructooligosaccharidenstroop, suiker, mineralen (kalium-en natriumzouten van orthofosforzuur, calciumcarbonaat, magnesiumhydroxide, zinksulfaat, mangaangluconaat, elementair ijzer, kopercitraat, kaliumjodide, natriumseleniet), magere cacaopoeder 3%, zonnebloemolie, natuurlijk cacao aroma, vitaminen (L-ascorbinezuur, DL-alfa-tocoferol, nicotinamide, retinylacetaat, calcium-D-pantothenaat, cholecalciferol, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, fyllochinon, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine), lactose.
Kan sporen van ei, sesam, noten (amandelen, hazelnoten) bevatten
Voedingswaarden Per 100 g Per stuk Energie 1589 kJ 493 kJ Energie 378 kcal 117 kcal Vetten 11 g 3,4 g Vetten (waarvan verzadigde vetzuren) 5,6 g 1,7 g Koolhydraten 47 g 15 g Koolhydraten (waarvan suikers) 31 g 9,6 g Vezels 4,8 g 1,5 g Eiwitten 24 g 7,4 g Zout 0,82 g 0,25 g Vitamine A 390 µg 121 µg Vitamine D 2,8 µg 0,87 µg Vitamine E 6,0 mg 1,9 mg Vitamine K 52 µg 16 µg Vitamine C 50 mg 16 mg Thiamine (B1) 0,93 mg 0,29 mg Riboflavine (B2) 1,2 mg 0,37 mg Niacine (B3) 8,0 mg 2,5 mg Vitamine B6 0,70 mg 0,22 mg Foliumzuur 140 µg 43,4 µg Vitamine B12 2,4 µg 0,74 µg Biotine 77 µg 24 µg Pantotheenzuur 4,3 mg 1,3 mg Kalium 873 mg 271 mg Calcium 420 mg 130 mg Fosfor 580 mg 180 mg Magnesium 193 mg 59,8 mg IJzer 11 mg 3,4 mg Zink 6,0 mg 1,9 mg Koper 0,67 mg 0,21 mg Mangaan 1,2 mg 0,37 mg Seleen 30 µg 9,3 µg Jood 108 µg 33,5 µg