Schar Panini Rolls zijn heerlijke glutenvrije panini broodjes. De broodjes kunnen direct worden gegeten maar zijn nog lekkerder als ze even in de oven zijn geweest. Zo kan je ook thuis heerlijk warme, glutenvrije broodjes bereiden.
water, maize starch, maize flour, apple fibre, rice flour, dextrose, thickener: hydroxypropyl methyl cellulose, soya protein, sunflower oil, yeast, salt, acids: tartaric acid, citric acid. - Tevens bevattende: SOJA
Voor het bakken heel licht bevochtigen met water. In een voorverwarmde oven (hetelucht) op 200 - 210 C in 8 - 10 min afbakken (afhankelijk van gewenste bruiningsgraad). Deze broodjes zijn voorgebakken.
Water, maïszetmeel, maïsmeel, rijstmeel, plantaardige vezel (psyllium), dextrose, verdikkingsmiddel: (Hydroxypropyl Methylcellulose E-464); soja-eiwit, zonnebloemolie, gist, zout, zuren: (wijnsteenzuur E-334, citroenzuur E-330). LACTOSE VRIJ (lactose <0,007 g / 100 g)..
Bevat soja-eiwit.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 993 kJ / 235 kcal Vetten 2.9 gram waarvan verzadigd 0.5 gram Koolhydraten 63 gram waarvan suikers 3.4 gram Eiwitten 8.3 gram Voedingsvezels 6.8 gram Zout 1.1 gram