5% extra korting op alles met code CDPLN5
Bertolli Pastasaus Zak Pittig Piccante is geïnspireerd door de Italiaanse streek Lazio en is op smaak gebracht met peterselie en een vleugje rode peper. De saus is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat dus geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Bertolli Pastasaus Piccante is gemaakt naar authentiek Italiaans recept.
Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit zorgen voor de lekkerste smaken van de producten. Daarom worden de pastasauzen van Bertolli bereid met zongerijpte Italiaanse tomaten. Voor de perfecte smaak, geur en kleur van de tomaten letten de boeren op een aantal hele belangrijke zaken, zoals: de juiste eigenschappen van de tomaat, de juiste hoeveelheid water, nutriënten en gewasbeschermingsmiddelen en worden ze geplukt tijdens het oogstseizoen.
Zak goed schudden voor openen. Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.
Eenmaal geopend maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Tomaten (54%), tomatenpuree (36%), ui, rode paprika, suiker, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (EU) (1%), zout, knoflook, chilipeper (niet-EU) (o,17%), geconcentreerd citroensap, peterselie (EU) (0,11%), zwarte peper, citroenzuur.
Vrij van allergenen.
Voedingswaarde | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 226 kJ (54 kcal) |
Eiwitten | 1,5 g |
Koolhydraten | 8,3 g |
Suiker | 6,4 g |
Vezels | 1,7 g |
Vet | 1,2 g |
Verzadigd vet | 0,2 g |
Zout | 0,82 g |