Zemelen passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon.
Biologische tarwezemelen zijn rijk aan voedingsvezels en stimuleren de natuurlijke stoelgang mits hierbij voldoende gedronken wordt.
Voeg dagelijks 1 tot 3 eetlepels tarwezemelen toe aan yoghurt, kwark, muesli, soep, koekjes of zelf gebakken brood. De tarwezemelen kunnen, vlak voor consumptie en zonder te weken, aan het gerecht worden toegevoegd. Tarwezemelen passen uitstekend binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon.
Droog en afgesloten bewaren.
TARWEzemelen* [GLUTEN]. * Ingrediënt van biologische teelt. Dit product kan sporen bevatten van noten, sesamzaad. en gluten van andere granen.
Bevat: Glutenbevattende granen, tarwe Kan bevatten: noten, sesamzaad.
Soort | per 100 Gram |
---|---|
Energie | 1116 kJ (270 kcal) |
Vet | 4.7 g |
waarvan verzadigd | 0.8 g |
Koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
Voedingsvezel | 45 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | < 0.01 g |