Boerderij Chips Zeezout Ribbel worden van eigen geteelde aardappelen gemaakt. De aardappelen zijn gebakken in de schil, in 100% zonnebloemolie voor een volle smaak en zijn daardoor ook nog eens lekker krokant. De kenmerkende grove ribbel en dik gesneden schijfjes maken deze chips ook geschikt voor de borrelplank of als toast. Het zeezout wordt gewonnen uit zoutvelden in Zuid-Frankrijk die gevuld worden met zeewater tijdens de vloed. Door de zon verdampt het water en het zout blijft over. Puur natuurlijk!
Aardappelen 75%, high oleic zonnebloemolie, zout 1%.
Vrij van allergenen.
Voedingswaarde rer 100 gram*
Energie 2005 kJ (480 kcal)
Vet 24.5 g
waarvan verzadigd 2.4 g
Koolhydraten 54.9 g
waarvan suikers < 0.6 g
Voedingsvezel 4.7 g
Eiwitten 7.5 g
Zout 1 g
Transvet < 0.1 g
*Deze waarden gelden voor het onbereide product.