Baby * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Snel winkelen

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Zwitsal Talkpoeder Strooibus
gratis flapboekje bij 2 stuks
Zwitsal Talkpoeder Strooibus
100 gr
33
Maandag in huis
6x Zwitsal Talkpoeder Strooibus
6x Zwitsal Talkpoeder Strooibus
100 gr
33
Maandag in huis 40% korting
4x Zwitsal Talkpoeder Navulling
4x Zwitsal Talkpoeder Navulling
100 gr
Maandag in huis 7% korting
12x Zwitsal Talkpoeder Navulling
12x Zwitsal Talkpoeder Navulling
100 gr
Maandag in huis 20% korting
Purol Poeder
Purol Poeder
100 gr
Maandag in huis
Weleda Baby Babypoeder
Weleda Baby Babypoeder
20 gr
Maandag in huis 12% korting
Bts Talkpoeder
Bts Talkpoeder
500 gr
8% korting

Babybenodigdheden op Plein

Op Plein vind je alles voor elke voorraadkast. Zo ook voor je commode. Ontdek een breed assortiment met benodigdheden voor tijdens en na de zwangerschap en alle verzorging voor je baby, peuter of kleuter.

Van ovulatie- en zwangerschapstesten en zwangerschapsvitamines tot complete kraampakketten. En van luiers en billendoekjes tot speentjes, flesjes en verzorgingsproducten. Kortom: alles voor de dagelijkse verzorging van mama’s (to-be) en baby’s en kinderen vind je op Plein.nl

Baby verzorgingsproducten

Ontdek het ruimte assortiment van Plein met meer dan 10.000 producten voor de verzorging van jezelf & je gezin. Op Plein vind je alle bekende A-merken zoals Pampers, Zwitsal, Huggies, Alecto, Philips Avent, Ella’s Kitchen, Nutrilon, Neutral en Weleda. Maar ook merken als Naïf, Jollein, Petit & Jolie, Donttellmum, Natursutten en Zarqa zijn te vinden bij Plein.

Alles voor je baby & kind

Als ouder heb je het al druk genoeg. Bestel daarom alles voor de verzorging van jezelf & je gezin eenvoudig online bij Plein. Naast luiers en billendoekjes bieden wij een uitgebreide collectie flesjes en speentjes. En ook je flesvoeding, tussendoortjes en fruit- en groentehapjes bestel je eenvoudig online. Daarnaast heeft Plein alles voor de gezondheid en veiligheid van je baby en bieden wij de leukste slabbetjes, handige drinkbekers en de mooiste hydrofiele doeken (tip: ook leuk als kraamcadeau).

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs