Zwemluiers

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Pampers Splashers Zwemluiers Maat 4-5 (9-15 kg)
Pampers Splashers Zwemluiers Maat 4-5 (9-15 kg)
11 stuks
(2)
Morgen in huis
9,95
Bekijk product: Pampers Splashers Zwemluiers Maat 4-5 (9-15 kg)
Huggies Little Swimmers maat 3-4 (7-15 kg)
Huggies Little Swimmers maat 3-4 (7-15 kg)
12 stuks
(1)
Morgen in huis
20% korting
7,99 (adviesprijs) 6,39
Bekijk product: Huggies Little Swimmers maat 3-4 (7-15 kg)
3x Huggies Little Swimmers maat 3-4 (7-15 kg)
Multipack
3x
3x Huggies Little Swimmers maat 3-4 (7-15 kg)
12 stuks
(1)
Morgen in huis
22% korting
23,97 (adviesprijs) 18,61
Bekijk product: 3x Huggies Little Swimmers maat 3-4 (7-15 kg)

Zwemluiers 

Zwemmen met je kleintje is supergezellig en een echt dagje uit. Met speciale zwemluiers weet je zeker dat je kindje comfortabel kan zwemmen en spelen zonder dat er ongelukjes gebeuren.

Het is voor kinderen een groot feest als ze het water in mogen. Maar nog niet zindelijke kinderen hebben bescherming nodig tegen kleine ‘ongelukjes’ als ze spelen en kunnen dus niet een normaal zwembroekje aan. En in normale luiers kunnen ze niet zwemmen want deze luiers absorberen het water en zetten uit in water. Het gevolg is dat de luiers zwaar worden en dat kan heel gevaarlijk zijn. Veel zwembaden verbieden het ook om baby’s te laten zwemmen in normale luiers. Deze luiers kunnen namelijk scheuren of open klappen. Als dit gebeurt komen de materialen van de luiers in het water. Deze materialen kunnen het filtersysteem aantasten en het filtersysteem kan daardoor zelfs verstopt raken. Een zwembroekje biedt daarentegen geen bescherming tegen ongelukjes en daarom zijn de zwemluiers de beste keuze. De zwemluiers zullen het water niet absorberen en daarom kan je kleintje gewoon het water in. 

Baby zwemluiers

Er zijn twee verschillende baby zwemluiers bij Plein. Zo heb je een variant die steeds opnieuw kan gebruiken en een variant die je na gebruik moet weggooien. Pampers Splashers en Huggies zwemluiers gooi je na gebruik weg en deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat iedere baby de juiste pasvorm heeft.

De Banz zwemluiers kan je hergebruiken. Je kan deze zwemluier, net als een zwembroekje, gewoon wassen na gebruik. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en er is een jongens en meiden variant. 

Zwemluiers kopen op Plein

Op zoek naar de beste zwemluier aanbieding? Op Plein ben je altijd verzekerd van de beste acties op zwemluiers. Regelmatig vind je bij ons mooie aanbiedingen op de zwemluiers van onder meer Huggies. Zo weet je zeker dat je altijd de beste zwemluier aanbieding te pakken hebt. En bestel je je zwemluiers bij Plein, vergeet dan niet om direct een pak luiers mee te bestellen. Zo weet je zeker dat je voldoende in huis hebt voor de verzorging van je kleintje.