Weegschaal

Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Alecto Babyweegschaal BC-10
aanbieding
Alecto Babyweegschaal BC-10
(0)
Tijdelijk uitverkocht
20% korting
49,99 (adviesprijs) 39,99
Bekijk product: Alecto Babyweegschaal BC-10
Alecto Babyweegschaal BC-29
aanbieding
Alecto Babyweegschaal BC-29
(0)
Tijdelijk uitverkocht
20% korting
59,99 (adviesprijs) 47,99
Bekijk product: Alecto Babyweegschaal BC-29

Babyweegschaal

Wil je zeker weet dat je kindje voldoende groeit? Met een babyweegschaal kan je precies bijhouden hoeveel je kindje weegt. 

In het eerste levensjaar maakt je kindje enorm veel ontwikkelingen door. Denk hierbij aan de pogingen tot kruipen, voor het eerst rechtop zitten, de eerste lachjes en natuurlijk groeit je kindje enorm het eerste jaar. Van een kleine baby transformeert je kindje in een dreumes. Om er zeker van te zijn dat je kindje voldoende groeit  en een passend gewicht heeft, is het belangrijk om je kleintje te wegen. Je kunt dit natuurlijk (laten) doen bij het consultatiebureau, maar vaak is het makkelijker als je dit gewoon thuis kunt doen. Een babyweegschaal biedt dan uitkomst. 

Tip: houd de ontwikkelingen bij in een dagboek. Handig om te controleren of je baby inderdaad is aangekomen en leuk om te zien voor later.

Babyweegschaal kopen

Babyweegschaal kopen? Op Plein vind je een breed assortiment babyweegschalen waarmee je op een eenvoudige manier het gewicht van je baby meet. Ontdek de babyweegschalen van onder meer Alecto en bestel direct online. Wij zorgen ervoor dat je jouw weegschaal zo spoedig mogelijk in huis hebt. Zo makkelijk, zo fijn.