Bertolli Pastasaus Zak Basilicum Basilico is geïnspireerd door de verse en gebalanceerde Siciliaanse keuken. Een pastasaus op smaak gebracht met basilicum en peterselie. Bertolli Pastasaus in zak wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen.
Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit zorgen voor de lekkerste smaken van de producten. Daarom worden de pastasauzen van Bertolli bereid met zongerijpte Italiaanse tomaten. Voor de perfecte smaak, geur en kleur van de tomaten letten de boeren op een aantal hele belangrijke zaken, zoals: de juiste eigenschappen van de tomaat, de juiste hoeveelheid water, nutriënten en gewasbeschermingsmiddelen en worden ze geplukt tijdens het oogstseizoen.
Zak goed schudden voor openen. Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.
Eenmaal geopend maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Tomaten (51%), tomatenpuree (40%), ui, suiker, basilicum (EU) (1,2%), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (EU) (1%), zout, knoflook, peterselie (0,4%), geconcentreerd citroensap, zwarte peper.
Vrij van allergenen.
Voedingswaarde | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 229 kJ (55 kcal) |
Eiwitten | 1,6 g |
Koolhydraten | 8,4 g |
Suiker | 6,5 g |
Vezels | 1,8 g |
Vet | 1,2 g |
Verzadigd vet | 0,2 g |
Zout | 0,75 g |