Kwalitatieve voedingssupplementen van Swisse

Elisha | dinsdag 16 november | Gezondheid

swisse voedingssupplementen

Dit betreft een advertentie.

Merk jij de omslag van het weer ook? We gaan overduidelijk de koudere maanden tegemoet. Dit merk je zowel lichamelijk, als geestelijk. We blijven vaker binnen, want buiten is het koud en guur en langer donker. We vangen daardoor minder zonlicht op, wat weer invloed heeft op  de aanmaak van het gelukshormoon én op je weerstand. Help jezelf een handje deze winter en kijk eens naar ondersteunende voedingssupplementen van Swisse voor een extra boost.

Alvast belangrijk om te weten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl. Ze kunnen bij optimaal gebruik wel zeker een goeie aanvulling zijn op een gezonde levensstijl waarbij gezond eten en voldoende bewegen centraal staat. En wist je dat ze ook kunnen bijdragen aan het sterker en stralend maken van huid, haar en nagels? Een groot deel van hoe je eruit ziet komt namelijk van binnenuit! Klinkt goed toch?

Ontdek het complete assortiment van Swisse.

voedingssupplementen swisse

Gezond van binnenuit met Swisse voedingssupplementen

Swisse is het nummer 1 vitaminen & supplementen merk uit Australië. De voedingssupplementen van Swisse bevatten een breed scala aan hoogwaardige ingrediënten van over de hele wereld. Zoals bloedsinaasappels, gerijpt in de vruchtbare vulkanische aarde van Sicilië. Visolie uit de diepe zeeën rond Peru en artisjokken uit de eeuwenoude landbouwgrond van Spanje. De natuur inspireert Swisse om te blijven innoveren en Swisse heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alles om jouw te helpen het beste uit je leven te halen.

Het Swisse assortiment bestaat uit zeven categorieën:

  1. Weerstand
  2. Energie
  3. Beauty
  4. Spieren & botten
  5. Hart & bloedvaten
  6. Detox
  7. Multivitamine man & vrouw

Hiermee helpt elk Swisse product jou weer op een andere manier. Swisse voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding, maar dienen slechts als aanvulling.

Swisse Vitamine D3 Hoog Gedoseerd capsules

Swisse vitamine D3 is een hooggedoseerde formule met 20 mcg vitamine D3. Onderzoek wijst uit dat de dierlijke variant van D3 beter door het lichaam wordt opgenomen dan de plantaardige variant D2. Vitamine D is belangrijk voor de opname van calcium door het lichaam en daardoor belangrijk voor het behoud van sterke botten. Essentiële vitaminen om binnen te krijgen dus. Daarnaast heeft Vitamine D een goede invloed op het immunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Vooral in de wintermaanden, als de zon minder schijnt, kun je van vitamine D wel wat extra gebruiken. Ook bij dit supplement adviseert Swisse 1 capsule per dag, tijdens of direct na je maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

swisse beauty

Swisse Beauty

De voedingssupplementen van Swisse Beauty zijn speciaal ontwikkeld om schoonheid van binnenuit de stimuleren. Ze zijn rijk aan kwalitatieve voedingsstoffen, zoals hyaluronzuur en collageen. Collageen is een eiwit dat van nature al aanwezig is in je huid. Deze stof is tevens belangrijk voor je algehele gezondheid. Collageen zorgt er bijvoorbeeld voor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen. Collageen in de beauty supplementen van Swisse zorgen ervoor dat de huid elastisch blijft en maken je gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

Ook hyaluronzuur zit van nature in ons lichaam. Dit wordt opgeslagen in ons bindweefsel, onze huid en in ons zenuwweefsel. Door extra hyaluronzuur in te nemen geef je je huid extra hydratatie, waardoor deze mooi vol blijft. De stof is dus een onmisbare bouwsteen om ons lichaam flexibel én vochtrijk te houden. In het Swisse Beauty assortiment vind je onder meer de Swisse Beauty collageen tabletten en Haar Huid en Nagels.

swisse beauty collageen

Swisse Beauty Collageen

De Beauty collageen tabletten van Swisse bevatten niet alleen collageen, maar ook hyaluronzuur. En daarnaast vitaminen en mineralen, zoals vitamine E, vitamine C en koper. Deze supplementen zijn een aanrader als je de elasticiteit van de huid wilt verhogen, rimpels wilt verminderen en je huidstructuur van gezicht en lichaam wilt verbeteren. Naarmate je ouder wordt kun je dit zeker goed gebruiken. Hoe vaak je de supplementen dan moet gebruiken? Swisse adviseert het volgende: tussen 30-40 jaar 1 tablet per dag, tussen 40-50 jaar 2 tabletten per dag, 50+ jaar 3 tabletten per dag (de aanbevolen dagdosering niet overschrijden). Op een ieder afgestemd dus!

Swisse Beauty Haar Huid Nagels

De Haar Huid Nagels tabletten van Swisse bevatten natuurlijke extracten van bloedsinaasappel en granaatappel. Daarnaast zit er maar liefst 2600mcg Biotine in, dit zorgt voor een mooie bos haar en sterke nagels. De toegevoegde antioxidanten houden je huid in goede conditie en beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf. Het is een volledige 3-in-1 formule om je haar, huid én nagels van binnenuit te voeden. Swisse adviseert om elke dag een supplement te nemen, tijdens of direct na het eten. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, medische ingreep en ziekte. 

Ontdek het complete assortiment van Swisse.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!