Dagravit Kids Vitamine D 25 ml

7,19 (adviesprijs) 6% korting

6,76Ontvang een bericht wanneer dit product weer leverbaar is.
Je inschrijving is geldig voor 2 maanden.

Zet op mijn favorietenlijst
  • Op korte termijn weer leverbaar
  • Gratis bezorging vanaf 25,-
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Dagravit Kids Vitamine D

Baby's en jonge kinderen in de groei hebben extra vitamine D nodig voor de groei en ontwikkeling van het beendergestel. De vitamine D druppels van Dagravit helpen om te voorzien in deze specifieke behoefte van kinderen tot 4 jaar. De druppels op oliebasis en ook geschikt voor kinderen die nog niet kunnen kauwen.

Let op

Gebruiksaanwijzing:
Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Meer informatie over Dagravit Kids Vitamine D


De Gezondheidsraad adviseert dan ook dat kinderen van 0 tot 4 jaar een aanvulling van 10 microgram vitamine D per dag gebruiken, tenzij ze dagelijks meer dan een halve liter zuigelingenvoeding of opvolgmelk drinken. De vitamine D druppels van Dagravit helpen tegemoet te komen aan deze specifieke behoefte van kinderen tot 4 jaar. De druppels op waterbasis zijn geur- en smaakloos en geschikt voor kindjes die nog niet kunnen kauwen.

Dosering en gebruiksaanwijzing:

  • 10 druppels per dag gedurende het hele jaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • 10 druppels per dag voor kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur, gedurende het hele jaar.
De druppels toedienen met behulp van een theelepeltje of met de voeding vermengen. Dagravit Kids Vitamine D niet met de voeding meekoken. Vermijdt bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren omdat speeksel of etenswaren de inhoud van het flesje kunnen verontreinigen. Door de druppelvorm is Dagravit Vitamine D gemakkelijk toe te dienen aan vloeibare of vaste voeding en is het geschikt voor kindjes die nog niet kunnen kauwen.

Samenstelling:
Dagravit Kids Vitamine D druppels bevatten per dagdosering van 10 druppels:
10 µg vitamine D = 200% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Productinformatie over Dagravit Kids Vitamine D

  • Merk: Dagravit
  • Ean: 8711744033514
  • Artikel: 771-780

Reviews Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.
|