Davitamon Melatonine 5 mg 30 tabletten

Op voorraad
19,95
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Davitamon Melatonine 5 mg bij Jetlag

Davitamon Melatonine 5 mg is een geneesmiddel voor een kortdurende behandeling van jet-lag bij volwassenen. Je kunt last krijgen van een jetlag als je door meerdere tijdzones reist.
Melatonine is een hormoon dat van nature ook door je lichaam zelf wordt geproduceerd. Ieder lichaam heeft zijn eigen interne klok die je natuurlijke cyclus van slapen en waken controleert. Je interne klok regelt hoeveel melatonine je lichaam aanmaakt.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8710537043167
Extra handel artikel aanduiding waarde 124677
Certificering Waarde N05CH01
Product naam Davitamon Melatonine 5 MG
Registratiecode RVG
GPC Slaapmiddelen (slaapopwekkend)
Aanbevolen dosering 1x per dag
Maximale dosering 1 tablet (5mg)
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiks advies De tablet in zijn geheel met wat water doorslikken. Bij moeite met slikken, de tablet doorbreken bij breuklijn. Neem de tablet vlak voor het slapen gaan in, te beginnen op de eerste dag dat het slaapritme is verstoord. Gebruik dit middel niet langer dan 3 tot 6 dagen.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een donkere plaats beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak.
Houdbaar Na opening nog 1 maand houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking en inhoud achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Tablet
Gebruiksindicatie Voor de behandeling van jetlag bij volwassenen. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Dit middel is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Niet samen met alcohol en bepaalde medicijnen, lees voor gebruik de bijsluiter. Eet niet in de periode van 2 uur vóór tot 2 uur na het innemen. Voor personen met een te hoog suikergehalte in het bloed of personen die aan diabetes lijden, geldt dat zij niet mogen eten in de periode van 2 uur vóór tot 3 uur na het innemen van melatonine.
Ingrediënten Melatonine 5 mg/tablet
Documenten Lees voor gebruik de bijsluiter:
Hulpstoffen Lactosemonohydraat Als u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan voor gebruik contact op met een arts

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Dosering:

1 tablet in nemen vlak voor de gewenste slaaptijd gedurende 3 tot 6 dagen.

Samenstelling:

Dit product bevat 5 mg Melatonine

Bijzonderheden:

 • Niet te gebruiken bij kinderen en jongeren tot 18 jaar.
 • Bevat o.a. lactose.
 • Lees voor gebruik de bijsluiter.
 • Wanneer je zwanger bent, zwanger denkt te zijn, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft, is het beter dit middel niet te gebruiken.
 • Bewaren bij kamertemperatuur (15-25 C), op droge en donkere plaats (in orginele verpakking). Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Productinformatie over Davitamon Melatonine 5 mg

 • Merk: Davitamon
 • Ean: 8710537043167
 • Artikel: 998-384