Afslanken & sport

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Aspire Health Drink Cranberry
Aspire Health Drink Cranberry
250 ml
(3)
Direct leverbaar
32% korting
1,99 (adviesprijs) 1,35
Bekijk product: Aspire Health Drink Cranberry
Aspire Health Drink Appel Acai
Aspire Health Drink Appel Acai
250 ml
(2)
Direct leverbaar
1,99
Bekijk product: Aspire Health Drink Appel Acai
PowerBar Proteïne plus L-Carnitine reep Raspberry-Yoghurt
PowerBar Proteïne plus L-Carnitine reep Raspberry-Yoghurt
35 gr
(0)
Direct leverbaar
2,17
Bekijk product: PowerBar Proteïne plus L-Carnitine reep Raspberry-Yoghurt
Bonusan L Carnitine 400 mg
Bonusan L Carnitine 400 mg
60 vegacaps
(0)
Direct leverbaar
6% korting
35,69 (adviesprijs) 33,54
Bekijk product: Bonusan L Carnitine 400 mg
Aspire Health Drink Mango Lemon
Aspire Health Drink Mango Lemon
250 ml
(2)
Direct leverbaar
27% korting
1,99 (adviesprijs) 1,45
Bekijk product: Aspire Health Drink Mango Lemon
Aspire Health Drink Raspberry
Aspire Health Drink Raspberry
250 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
27% korting
1,99 (adviesprijs) 1,45
Bekijk product: Aspire Health Drink Raspberry
Dieetpro Stevia Banaan
Dieetpro Stevia Banaan
400 gr
(0)
Direct leverbaar
29% korting
30,75 (adviesprijs) 21,95
Bekijk product: Dieetpro Stevia Banaan
Dieetpro Stevia Chocolade
Dieetpro Stevia Chocolade
400 gr
(0)
Direct leverbaar
29% korting
30,75 (adviesprijs) 21,95
Bekijk product: Dieetpro Stevia Chocolade

Afslankproducten

Afslanken of op gewicht blijven? Plein biedt een compleet assortiment afslankproducten die je helpen bij het verliezen van de overtollige kilo’s.

Afvallen doe je verantwoord en gezond met onder meer maaltijdvervangers, afslankpillen en afslankmiddelen die je calorieopname beperken en de eetlust remmen.

Op Plein vind je afslankproducten die werken. Wij verkopen afslankproducten van bekende en gerenommeerde merken als Atkins, Modifast, Weight Care en Reasons. Bovendien bieden wij regelmatig extra voordeel en kwantumkortingen. Houd daarom altijd onze website in de gaten!

Gezond afvallen? Kies voor één van deze afslankproducten

Wil je gezond en verantwoord afvallen? Dat kan! Er zijn verschillende methodes die je helpen om blijvend gewicht te verliezen:

Maaltijdvervangers zijn een verantwoorde maaltijd in een handomdraai. Maaltijdvervangers zijn verkrijgbaar in de vorm van shakes, drinks en repen.

Afslankpillen: deze pillen zorgen ervoor dat vet niet of nauwelijks wordt opgenomen door je lichaam waardoor je sneller afvalt. Bijvoorbeeld XLS-Medical. Dit middel beperkt je eetlust en de calorieopname.

Afvallen? Met deze tips lukt het wel!

Afvallen is voor veel mensen erg lastig en moeilijk vol te houden. En als je eenmaal die overtollige kilo’s kwijt bent, is het erg moeilijk om op gewicht te blijven. Met deze handige tips ben je goed op weg om eindelijk verlost te raken van die extra kilo’s en je droomgewicht te behouden.

Bewegen. Om je huidige gewicht te behouden is het belangrijk om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Wil je echter afvallen dan zal je meer dan een half uur per intensief moeten bewegen. Kies daarom voor een sport die je echt leuk vindt. Bijvoorbeeld tennis, hardlopen, fitnessen of een dansvorm zoals zumba. Ga daarnaast samen met een vriend of vriendin. Zo heb je een goede stok achter de deur. Naast sporten zijn ook kleine aanpassingen in je leefpatroon van cruciaal belang. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift of laat de auto staan en ga met de fiets boodschappen doen of naar je werk.

Eet gezond. Ieder pondje gaat door het mondje. Een eeuwenoud gezegde, maar nog steeds hartstikke waar. Afvallen begint dan ook bij de basis en dat betekent gezond eten. Naast onze maaltijdvervangers vind je bij Plein ook gezonde en verantwoorde tussendoortjes in de vorm van afslankrepen. Deze bevatten weinig calorieën, maar geven wel een vol gevoel. Bovendien zijn ze nog lekker ook! Heb je ondanks deze tussendoortjes toch nog trek? De eetlustremmers van XLS-Medical zorgen ervoor dat je hongergevoel snel verdwijnt.

Vind de basis. Een gezonde levensstijl begint met een goede balans vinden tussen gezond eten en bewegen. De gouden regel is heel simpel: zorg ervoor dat je niet meer eet dan je verbrand. Daarnaast zijn er afslankmiddelen verkrijgbaar die de calorieopname beperken en het gewichtsverlies stimuleren. 

Afslanken & sport online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met afslankproducten. Ontdek nu jouw favoriete afslankproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.