Gezondheid

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel
100 ml
(0)
Dinsdag in huis
8,59
Bekijk product: A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel
Hansaplast Cooling Gel
Hansaplast Cooling Gel
100 ml
(0)
Dinsdag in huis
11% korting
6,99 (adviesprijs) 6,25
Bekijk product: Hansaplast Cooling Gel
Care Plus Anti-Insect Deet Gel 30%
Care Plus Anti-Insect Deet Gel 30%
80 ml
(0)
Dinsdag in huis
20% korting
10,12 (adviesprijs) 8,10
Bekijk product: Care Plus Anti-Insect Deet Gel 30%

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

Gezondheidsproducten online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via drogist@plein.nl of bellen op 088-8000 200.