Gezondheid

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

A.Vogel Hamameliszalf
A.Vogel Hamameliszalf
30 gram
(0)
Zaterdag in huis
6,11
Bekijk product: A.Vogel Hamameliszalf
Nisita Neuszalf
Nisita Neuszalf
10 gram
(1)
Zaterdag in huis
11% korting
8,99 (adviesprijs) 7,97
Bekijk product: Nisita Neuszalf
A.Vogel Santasapina Siroop
A.Vogel Santasapina Siroop
100 ml
(0)
Maandag in huis
16% korting
8,22 (adviesprijs) 6,88
Bekijk product: A.Vogel Santasapina Siroop

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

Gezondheidsproducten online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via drogist@plein.nl of bellen op 088-8000 200.