toon categorieën & filters

Gezondheid

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

After bite Insectenpen Classic
After bite Insectenpen Classic
14 ml
(0)
Morgen in huis
6,25
Bekijk product: After bite Insectenpen Classic
After bite Xtra
After bite Xtra
20 ml
(0)
Morgen in huis
6,99
Bekijk product: After bite Xtra
After bite Pen Kids
After bite Pen Kids
20 ml
(0)
Morgen in huis
6,60
Bekijk product: After bite Pen Kids
After bite Extractor Uitzuigpomp
After bite Extractor Uitzuigpomp
(0)
Direct leverbaar
8% korting
18,99 (adviesprijs) 17,50
Bekijk product: After bite Extractor Uitzuigpomp

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

Gezondheidsproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via drogist@plein.nl of bellen op 088-8000 200.