toon categorieën & filters

Gezondheid

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Multi-Gyn Vaginale Douche & Bruistabletten
Multi-Gyn Vaginale Douche & Bruistabletten
10 tabletten
(0)
Maandag in huis
16,99
Bekijk product: Multi-Gyn Vaginale Douche & Bruistabletten
Multi-Gyn LiquiGel
Multi-Gyn LiquiGel
30 ml
(0)
Maandag in huis
11,49
Bekijk product: Multi-Gyn LiquiGel
Multi-Gyn Vaginale Douche
Multi-Gyn Vaginale Douche
(0)
Tijdelijk uitverkocht
10,49
Bekijk product: Multi-Gyn Vaginale Douche

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

cbd-logo  cbd-logo

Gezondheidsproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via [email protected] of bellen op 088-8000 200.