toon categorieën & filters

Gezondheid

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Jacare Na de Prik Steek Beet
Jacare Na de Prik Steek Beet
75 ml
(2)
Morgen in huis
8,95
Bekijk product: Jacare Na de Prik Steek Beet
Jacare DUO Pack Anti-Insect
Jacare DUO Pack Anti-Insect
150 ml
(2)
Morgen in huis
12,93
Bekijk product: Jacare DUO Pack Anti-Insect
HeltiQ Na de Steek
HeltiQ Na de Steek
25 ml
(0)
Morgen in huis
29% korting
7,19 (adviesprijs) 5,08
Bekijk product: HeltiQ Na de Steek

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

cbd-logo  cbd-logo

Gezondheidsproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via [email protected] of bellen op 088-8000 200.