toon categorieën & filters

Gezondheid

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Bayer Slaapmasker
Bayer Slaapmasker
(0)
Direct leverbaar
29,00
Bekijk product: Bayer Slaapmasker
Ohropax Slaapmasker Blauw
Ohropax Slaapmasker Blauw
(0)
Direct leverbaar
19,99
Bekijk product: Ohropax Slaapmasker Blauw
Ohropax Slaapmasker Roze
Ohropax Slaapmasker Roze
(0)
Direct leverbaar
12% korting
19,99 (adviesprijs) 17,50
Bekijk product: Ohropax Slaapmasker Roze

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

cbd-logo  cbd-logo

Gezondheidsproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via [email protected] of bellen op 088-8000 200.