Gezondheid

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Vitakruid Super Greens 2-Pack
Vitakruid Super Greens 2-Pack
2 x 220 gram
Direct leverbaar
25% korting
94,89 (adviesprijs) 71,17
Bekijk product: Vitakruid Super Greens 2-Pack
Lucovitaal Magnesium Citraatpoeder
Lucovitaal Magnesium Citraatpoeder
250 gram
Direct leverbaar
40% korting
22,59 (adviesprijs) 13,65
Bekijk product: Lucovitaal Magnesium Citraatpoeder
Vital Proteins Collageen Peptiden
Vital Proteins Collageen Peptiden
567 gr
Tijdelijk uitverkocht
25% korting
41,00 (adviesprijs) 30,95
Bekijk product: Vital Proteins Collageen Peptiden

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

Gezondheidsproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via drogist@plein.nl of bellen op 088-8000 200.