Gezondheid

Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 22

Canesten Gyno Test

Direct leverbaar

11,35 (adviesprijs)
16% korting
9,57
Bekijk product: Canesten Gyno Test
aanbieding
Lucovitaal Zuur Base Ph Strips

Direct leverbaar

6,95 (adviesprijs)
28% korting
5,02
Bekijk product: Lucovitaal Zuur Base Ph Strips
Clearblue Digitale Ovulatietest

Tijdelijk uitverkocht

29,99 (adviesprijs)
29% korting
21,34
Bekijk product: Clearblue Digitale Ovulatietest
Leidapharm Zwangerschapstest

Direct leverbaar

6,95 (adviesprijs)
39% korting
4,27
Bekijk product: Leidapharm Zwangerschapstest

Alles voor je gezondheid

Zelfzorggeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen. Op Plein.nl vind je een groot aanbod van gezondheidsproducten van diverse merken.

Plein heeft alles voor je gezondheid. Zo zijn er diverse zelfzorgproducten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld griep en verkoudheid, hooikoorts, rustgevende producten en zelftesten als zwangerschaps- en ovulatietesten.

Tevens kun je supplementen bestellen om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen. Plein verkoopt voedingssupplementen van merken als A.Vogel, Orthica, Davitamon en Lucovitaal en ook alles op het gebied van wondverzorging. Tenslotte hebben we ook producten die je helpen bij incontinentie.

Gezondheidsproducten online kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met gezondheidsproducten van bekende merken. Ontdek nu onze selectie gezondheidsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze gediplomeerde drogist Marjolein helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via drogist@plein.nl of bellen op 088-8000 200.

|