Door drukte is onze klantenservice alleen via e-mail bereikbaar, onze excuses

Vitaminen Man

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Lucovitaal Multi + Compleet Man
aanbieding
Lucovitaal Multi + Compleet Man
40 tabletten
(0)
Vrijdag in huis
40% korting
12,99 (adviesprijs) 7,74
Bekijk product: Lucovitaal Multi + Compleet Man

We weten dat mannen en vrouwen verschillend zijn. Tegenwoordig zijn we ons er ook van bewust dat hierdoor de vitamine en mineralen behoefte anders is.

Vitaminen speciaal voor mannen

Veel merken hebben speciale vitamines voor de man in het assortiment. 
Mannen zijn over het algemeen groter, hebben meer spieren en verbranden sneller calorieën. De behoefte aan een andere samenstelling van multivitamine en mineralen is dan ook logisch. Zo verbruiken mannen bij dezelfde hoeveelheid inspanning meer energie dan vrouwen. Dat komt doordat ze verhoudingsgewijs meer spierweefsel hebben en het energieverbruik daarvan relatief hoog is. Dit brengt met zich mee dat mannen ook meer behoefte hebben aan bepaalde vitamines en mineralen

Aan welke vitamine hebben mannen extra behoefte?

• Vitamine B-complex en ijzer ter ondersteuning van de dagelijkse energiebehoefte
• De antioxidanten vitamine E, Seleen en zink voor een goede weerstand
• Calcium, Magnesium en vitamine D voor de werking van de spieren

Online bestellen van vitaminen en mineralen voor mannen

De meeste bekende merken hebben naast vitamines die geschikt zijn voor het hele gezin ook vitamines die speciaal ontwikkeld zijn voor de behoefte van de man. Op Plein kun je kiezen uit een ruim assortiment multivitamine en mineralen voor de man. Bekende merken zijn Centrum, Swisse, Orthica en Lucovitaal. 

Wil je graag advies of meer informatie over een bepaald product? Neem contact op met onze gecertificeerd drogist Marjolein. Zij helpt je graag verder. Je kunt haar een berichtje sturen via drogist@plein.nl 

Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.