Nepwimpers


Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Nepwimpers 

Nepwimpers zorgen voor een lange en volle wimpers en geven je look net dat beetje extra.

Verschillende soorten nepwimpers

Er zijn verschillende soorten nepwimpers waarmee je verschillende looks kunt creëren. Wil je je wimpers extra laten opvallen, kies dan voor lange, volle en gekrulde wimpers voor een echt ‘drama’ effect. Voor een natuurlijke look zijn nepwimpers die zorgen voor extra verlenging of volume zeer geschikt. Wist je trouwens dat je je nepwimpers na één keer dragen niet weg hoeft te gooien? Vaak kan je ze nog prima hergebruiken. 

Tip: Een andere look creëren? Dat kan! Knip de nepwimpers doormidden en breng de gehalveerde nepwimpers aan op de buitenkant van het ooglid tot halverwege het ooglid. Door op deze manier de nepwimpers aan te brengen creëer je aan de buitenkant voor de wimpers meer volume waardoor de oogopslag wordt vergroot. 

Hoe breng je nepwimpers aan?

Het aanbrengen van nepwimpers gaat gemakkelijk door middel van lijm. Vaak wordt de lijm meegeleverd. De kracht zit hem met name in de herhaling voor het aanbrengen van de wimpers: des te vaker je nepwimpers gebruikt des te handiger en sneller je wordt in het aanbrengen van de wimpers. Kwestie van oefening baart kunst.

Nepwimpers kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je een breed assortiment aan nepwimpers van bekende merken als EYE Candy. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online op Plein.nl

|