Wenkbrauwen

Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Max Factor Brow Shaper Wenkbrauwpotlood 30 Donkerbruin
aanbieding
Max Factor Brow Shaper Wenkbrauwpotlood 30 Donkerbruin
(0)
Tijdelijk uitverkocht
50% korting
10,99 (adviesprijs) 5,49
Bekijk product: Max Factor Brow Shaper Wenkbrauwpotlood 30 Donkerbruin
Max Factor Brow Shaper Wenkbrauwpotlood 10 Blond
aanbieding
Max Factor Brow Shaper Wenkbrauwpotlood 10 Blond
(0)
Tijdelijk uitverkocht
50% korting
10,99 (adviesprijs) 5,49
Bekijk product: Max Factor Brow Shaper Wenkbrauwpotlood 10 Blond

Wenkbrauwproducten

Mooie wenkbrauwen beginnen bij de juiste make-up producten voor het shapen van je wenkbrauwen in de gewenste vorm en kleur.

De vorm van je wenkbrauwen heeft grote invloed op je uitstraling. Ze zijn grotendeels bepalend voor de expressie van het gezicht. Het is belangrijk dat je wenkbrauwen passen bij de vorm van je gezicht.

Wenkbrauwen vormen

De eerste stap is om je wenkbrauwen in de juiste vorm te brengen. Kam je wenkbrauwen in de gewenste richting met een wenkbrauwborstel. Hierna kunnen de wenkbrauwen geëpileerd worden met een pincet. Voor het bepalen van de juiste vorm van de wenkbrauwen is het handig om een wenkbrauwvorm te gebruiken: hiermee zie je meteen welke vorm het beste past bij jouw gezicht en voorkom je fouten. 

Wenkbrauwen tekenen

Om de wenkbrauwen explicieter te maken kunnen ze ingekleurd worden met een wenkbrauwpotlood. Wenkbrauwpotloden zijn meestal verkrijgbaar in drie basiskleuren: blond, bruin en donkerbruin. Sommige merken bieden ook nog tussenliggende kleuren aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur kiest. Wanneer je je wenkbrauwen voor een langere tijd lichter of donkerder wilt maken kun je ervoor kiezen om ze te verven met speciale wenkbrauwverf. Wanneer de wenkbrauwen in model zijn gebracht en ingekleurd zijn, kun je als laatste stap een wenkbrauw gel aanbrengen zodat ze de hele dag mooi in model blijven.

Wenkbrauwproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment aan producten voor het vormen en mooi maken van je wenkbrauwen. Merken als Christian Faye, L’Oréal, Maybelline, Max Factor en Rimmel bieden de beste wenkbrauwpotloden, -poeders, -mascara en -gel voor een onweerstaanbare oogopslag.