Zwangerschap Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 14 van 14

Zwangerschap

Wat is er mooier dan het moment waarop je weet dat je zwanger bent? Op Plein.nl vind je een groot aanbod van zwangerschapstesten van diverse merken.

Zwangerschapstest

Met een zwangerschapstest kun je zelf testen of je zwanger bent. Het gebruik van een zwangerschapstest kan voortvloeien uit het opmerken van een aantal zwangerschapssymptomen. Een zwangerschapstest kan je duidelijkheid geven door je urine te testen op een stof genaamd choriongonadotrofine (HCG). Als deze stof gevonden wordt in je urine, zal de zwangerschapstest aangeven dat je zwanger bent.
 
Ontdekken dat je zwanger bent kan erg opwindend zijn of het kan je van streek brengen, of alle twee tegelijk. Zorg dat je zeker weet dat je zwanger bent door een zwangerschapstest te doen. Er zijn vele soorten zwangerschapstesten verkrijgbaar. Onze best verkochte zijn die van Clearblue. Uiteraard zijn er bij Plein ook zwangerschapstesten van andere merken verkrijgbaar. Deze zijn even betrouwbaar en geven je snel en een duidelijk antwoord op de vraag 'Ben ik zwanger?'. 

Zwangerschapstest online kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met zwangerschapstesten. Ontdek nu jouw favoriete zwangerschapstest en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.

|