toon categorieën & filters

Verzorging

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Pure Goat Geitenmelk 2 Opvolgmelk
Pure Goat Geitenmelk 2 Opvolgmelk
800 gr
(2)
Vrijdag in huis
29,83
Bekijk product: Pure Goat Geitenmelk 2 Opvolgmelk
Pure Goat Geitenmelk 1 Zuigelingenvoeding
Pure Goat Geitenmelk 1 Zuigelingenvoeding
800 gr
(1)
Vrijdag in huis
29,95
Bekijk product: Pure Goat Geitenmelk 1 Zuigelingenvoeding
Pure Goat Geitenmelk 3 Opvolgmelk
Pure Goat Geitenmelk 3 Opvolgmelk
800 gr
(1)
Vrijdag in huis
29,95
Bekijk product: Pure Goat Geitenmelk 3 Opvolgmelk

Verzorgingsproducten

Jezelf verzorgen geeft jezelf ook meer zelfvertrouwen. Op Plein vind je een groot aanbod van verzorgingsproducten van diverse merken.

Bij Plein vind je verzorgingsproducten van bekende A-merken als Dove, Nivea, Andrélon en Kneipp. Ontdek ons uitgebreide assortiment voor jezelf en je gezin. 

Niets is fijner dan jezelf te verzorgen. Niet alleen zodat je er weer goed en fris uitziet, maar ook zodat je lekkerder in je vel zit. Daarom heeft Plein de beste verzorgingsproducten in het assortiment om jouw gehele lichaam goed te verzorgen. Van producten speciaal voor je gezicht tot producten voor je haar. In het brede assortiment van Plein is werkelijk alles te vinden op het gebied van verzorging.

Verzorgingsproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met verzorgingsproducten. Ontdek nu jouw favoriete verzorgingsproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.