Haar Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Haarverzorging

Verzorgde, mooie en stralende lokken creëer je in een handomdraai met de juiste haarverzorging.

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met haarverzorgingsproducten. Van shampoo, conditioners en haarmaskers tot stylingsproducten. Ontdek nu jouw favoriet van bekende merken als Andrélon, Dove, Nivea, Guhl en Garnier.

Je haar goed verzorgen is voor iedereen erg belangrijk. Het is belangrijk dat je haar er fris en schoon uitziet. Daarom moet je ervoor zorgen dat je haar gezond blijft. Voeding, vitamines en mineralen zorgen ervoor dat je haar gezond blijft. Om hiervoor te zorgen zijn er tal van shampoos en conditioners die je haar voeden en mooi houden. Dit zijn de standaardproducten om ervoor te zorgen dat je haar mooi en gezond blijft. Naast shampoo en conditioner vind je bij Plein ook een uitgebreid assortiment met droogshampoos, stylingsproducten, haarverf en verzorgende haarsprays. Kortom: alles voor een mooie en gezonde bos met haren vind je op Plein.nl. 

Haarverzorgingsproducten

Niet iedereen heeft hetzelfde haar. Voor elk haartype zijn er meerdere producten die je kan gebruiken om je haar mooi te houden. De meeste shampoos zijn neutraal voor elk haar te gebruiken, wel kan je wanneer je het fijn vindt shampoo gebruiken voor krullen, extra volume of met een lekkere geur eraan. Zo zijn er ook meerdere soorten conditioner en andere producten waarmee je je haar mooi kan houden.

Haarverzorgingsproducten kopen 

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met haarverzorgingsproducten waarmee je je haren in topconditie houdt. Van shampoos tot conditioners en van haarverf tot stylingsproducten en verzorgende haarsprays. Ook als je last hebt van luizen, veel klitten in het haar of juist te maken hebt met haaruitval, bij Plein vind je de juiste producten voor de beste verzorging van jouw haar. Bovendien bezorgen wij je bestelling (mits voorradig) binnen 24uur en bestellen bij Plein is altijd veilig en vertrouwd. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment haarverzorgingsproducten van bekende merken als Andrelon, Nivea, Guhl en John Frieda en shop direct online op Plein.nl.

|