Droogshampoo

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Foamie Droogshampoo Berry Brunette
Foamie Droogshampoo Berry Brunette
40 gr
(0)
Morgen in huis
10% korting
5,95 (adviesprijs) 5,36
Bekijk product: Foamie Droogshampoo Berry Brunette
Foamie Droogshampoo Berry Blonde
Foamie Droogshampoo Berry Blonde
40 gr
(0)
Morgen in huis
5,95
Bekijk product: Foamie Droogshampoo Berry Blonde
Love Beauty and Planet Droogshampoo Citrus & Camellia
aanbieding
Love Beauty and Planet Droogshampoo Citrus & Camellia
245 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
25% korting
8,99 (adviesprijs) 6,74
Bekijk product: Love Beauty and Planet Droogshampoo Citrus & Camellia

Droogshampoo

Droogshampoo is ideaal voor de dagen wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen, maar je haar er wel vettig uitziet.

Wat is droogshampoo?

Op momenten waarop je haar wat vettig is, kun je er voor kiezen om het wassen van het haar nog even uit te stellen door droogshampoo te gebruiken. Droogshampoo is eigenlijk een transparante of gekleurde poeder in een bus. Het doel van dit product is in de meeste gevallen om vettig uitziend haar ‘schoon’ te laten lijken. Je vette look verdwijnt, maar let op dat je het gebruik van een droogshampoo niet als vervanger ziet voor het wassen van je haren. Droogshampoo vervangt dus geen shampoo, maar is handig op momenten dat je geen tijd hebt om je haren te wassen. Er zijn tegenwoordig ook droogshampoos die naast het weghalen van vet haar ook een ander doel hebben. Zoals het geven van een kleur, volume of een frisse bloemige geur.

Hoe gebruik je droogshampoo?

Gebruik droogshampoo alleen op droog haar. Op nat haar kan de droogshampoo zich ophopen waardoor er zogenaamde ‘klontjes’ ontstaan en dat ziet er vervolgens weer niet fris uit.

Spray van een afstand: Het is beter om het product van een afstand aan te brengen op het haar. Hierdoor verspreid je het product beter in het haar. Houd ongeveer een halve armlengte afstand aan.

Voorkom een witte waas: Als je donker haar hebt, heb je kans op een witte waas. Dit kun je voorkomen door het product altijd van onderaf op de haarwortels te spuiten.

Neem je tijd: Breng het product in etappes aan. Til een pluk haar naast de scheiding op en spray het product op de haarwortels. Vervolgens herhaal je dit bij een ander gedeelte van je haar aan beide kanten. Vergeet niet om de achterkant van het haar mee te nemen. Bij droogshampoo geldt de regel ‘less is more’, want als je te veel gebruikt kan je haar er alsnog vettig uitzien. Borstel als laatst altijd nog even het haar door.

Droogshampoo is multifunctioneel

Droogshampoo is supermultifunctioneel. Je kunt droogshampoo namelijk ook gebruiken voor het:

Camoufleren van je uitgroei: Vooral als je je haar blondeert, heb je snel last van uitgroei. Gelukkig kan droogshampoo een tijdelijke oplossing zijn voor dit probleem. Spray het product op de donkere delen en je kan het bijkleuren even uitstellen.

Creëren van volume: Gebruik het om je haar een volume boost te geven. Spray het onder plukjes haar en wrijf deze vervolgens goed omhoog met je handen. Je zult zien dat je haar direct meer volume heeft.

Touperen: Vind je dat het niet voldoende volume geeft? Dan kun je je haar ook touperen. Zorg dat je getoupeerde haar beter blijft zitten, door wat droogshampoo op de haaraanzet te sprayen voordat je begint. Hierdoor wordt het haar stugger en zal het effect duidelijker zijn en langer blijven zitten.

Lok of pony in toom houden: Heb je een pony of lok voor het gezicht en plakt je haar wel eens tegen je voorhoofd? Spray dan wat droogshampoo door het haar en je zult er geen last meer van hebben.

Droogshampoo kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met droogshampoo's waarmee je je haren in topconditie houdt. bij Plein vind je de juiste producten voor de beste verzorging van jouw haar. Bovendien bezorgen wij je bestelling (mits voorradig) al de volgende dag. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment droogshampoo's van bekende merken als Andrelon, Nivea en Batiste en shop direct online op Plein.