toon categorieën & filters

Handen & voeten Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Barnangen Handcreme SOS Vard
Barnangen Handcreme SOS Vard
75 ml
(0)
Morgen in huis
30% korting
4,99 (adviesprijs) 3,48
Bekijk product: Barnangen Handcreme SOS Vard
Barnangen Handcreme Balans
Barnangen Handcreme Balans
75 ml
(0)
Morgen in huis
30% korting
4,99 (adviesprijs) 3,48
Bekijk product: Barnangen Handcreme Balans
Barnangen Caring Pakket
Barnangen Caring Pakket
(0)
Morgen in huis
32% korting
18,97 (adviesprijs) 12,89
Bekijk product: Barnangen Caring Pakket
Barnangen SOS Repair Pakket
Barnangen SOS Repair Pakket
(0)
Morgen in huis
23% korting
12,98 (adviesprijs) 9,97
Bekijk product: Barnangen SOS Repair Pakket
Barnangen Handcreme Karlek
Barnangen Handcreme Karlek
75 ml
(0)
Morgen in huis
26% korting
4,99 (adviesprijs) 3,69
Bekijk product: Barnangen Handcreme Karlek
Barnangen Oil Intense Pakket
Barnangen Oil Intense Pakket
(0)
Tijdelijk uitverkocht
27% korting
18,97 (adviesprijs) 13,77
Bekijk product: Barnangen Oil Intense Pakket
Barnangen Nutritive Pakket
Barnangen Nutritive Pakket
(0)
Tijdelijk uitverkocht
32% korting
18,97 (adviesprijs) 12,88
Bekijk product: Barnangen Nutritive Pakket

Voet- en handverzorging

Mooie handen en verzorgde voeten dankzij de voetverzorgings- en handverzorgingsproducten van Plein. Op Plein vind je een groot aanbod van voet- en handverzorgingsproducten van diverse merken.

Voetverzorging

Veel mensen besteden maar weinig aandacht aan hun voeten. Terwijl onze voeten het meeste werk doen, namelijk het dragen van het lichaam. Echter, verzorg je je voeten niet goed dan is er kans op voetklachten. Dit kan zich uiten in pijn in de voeten, ingescheurde nagels, eelt en pijnlijke kloven. 

Het verzorgen van je voeten is belangrijk maar niet iedereen heeft tijd om bijvoorbeeld naar de pedicure te gaan. Gelukkig zijn er voldoende producten beschikbaar waarmee je ook thuis je voeten optimaal kunt verzorgen Neem bijvoorbeeld een voetbad met een heerlijke badolie of bruistablet. Hierdoor zullen je voeten weer als herboren aanvoelen. Ook kun je je voeten in smeren met een voetencrème. Een voetencrème kan helpen bij een droge huid, kloven en een ruwe eeltlaag. Daarnaast verhoogt het de hydratatie van de huid. Ook het regelmatig verwijderen van eelt is belangrijk om je voeten mooi en gezond te houden. 

Heb je daarnaast last van zweetvoeten, wratjes, kalknagels of voetschimmel? Op Plein.nl vind je de oplossing. Wij bieden een breed assortiment met producten die jouw voeten optimaal verzorgen en je van je zweetvoeten, kalknagels, voetschimmel en wratjes afhelpen.

Handverzorging 

Handverzorging wordt net als de verzorging van voeten vaak vergeten, terwijl dit juist belangrijk is. Je handen komen namelijk het meest in aanraking met de buitenwereld en zijn daarnaast ook nog eens extra gevoelig. Het is dus belangrijk dat je je handen goed verzorgd tegen deze invloeden van buitenaf. Vooral in de winter, als het koud en guur is, is het belangrijk om je handen goed te verzorgen met een rijke handcrème. 

Naast het regelmatig insmeren met een fijne handcrème, is het ook belangrijk om je handen regelmatig (meerdere keren op een dag en vooral na een toiletbezoek en voor het koken en eten) te wassen met een speciale handzeep. Deze vind je op Plein.nl in zowel de vloeibare als tablet variant. Ook het verzorgen van je nagels en nagelriemen is belangrijk om de conditie van je handen en nagels optimaal te houden. Hierbij is een goede nagelschaar en -vijl erg belangrijk.

Voet- en handverzorgingsproducten online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met voet- en handverzorgingsproducten van bekende merken als Nivea, Palmolive, Dove en Neutral. Ontdek nu jouw favoriete voet- en handverzorgingsproduct en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.