Kind Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 70

Verzorgingsproducten voor kinderen

Alles voor de verzorging van je kindje vind je bij Plein. Op Plein.nl vind je een groot aanbod van verzorgingsproducten voor kinderen van diverse merken.

Van bad- en doucheproducten tot handige luierbroekjes en van tandpasta tot tandenborstels.

Luierbroekjes

Wanneer ze overgaan van de fase baby naar kinderen. Hier dragen jouw kind nog wel een luier, maar kan je alleen de grotere maten vinden. Onder de categorie baby kan je ook nog de kleine maten vinden. 

Mondverzorging

De melktanden van de kinderen moeten goed verzorgd worden om ervoor te zorgen dat uiteindelijk de grote tanden goed doorkomen en jouw kind later met een gezond gebit rondloopt. Hier kan je alle producten vinden die jouw kind hierbij ondersteunen.

Verzorgingsproducten voor kinderen online kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met verzorgingsproducten voor kinderen van bekende merken als Pampers, Oral-B en Zwitsal. Ontdek nu het favoriete verzorgingsproduct voor kinderen en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.

|