Tabletten

Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

New Care Zomerbruin Speciaal
Gezond de zomer door
New Care Zomerbruin Speciaal
45 capsules
(0)
Morgen in huis
28% korting
15,95 (adviesprijs) 11,50
Bekijk product: New Care Zomerbruin Speciaal
Lucovitaal Bruin
Gezond de zomer door
Lucovitaal Bruin
120 capsules
(0)
Morgen in huis
34% korting
20,79 (adviesprijs) 13,80
Bekijk product: Lucovitaal Bruin
Oenobiol Autobronze Teint
Gezond de zomer door
Oenobiol Autobronze Teint
30 capsules
(2)
Morgen in huis
15% korting
24,99 (adviesprijs) 21,24
Bekijk product: Oenobiol Autobronze Teint
Indros Bronzcare
Indros Bronzcare
45 capsules
(0)
Morgen in huis
10% korting
14,90 (adviesprijs) 13,40
Bekijk product: Indros Bronzcare

Bruiningspillen

Bruiningspillen helpen je om sneller bruin te worden en langer bruin te blijven.

Door bruiningspillen te nemen zal je binnen vier weken een bruinere huid krijgen. Ook zal je huid langer bruin blijven. En dit allemaal met één capsule per dag. Er bestaan tegenwoordig ook tabletten die je helpen om sneller bruin te worden. Deze zogenaamde bruiningspillen helpen je sneller bruin te worden, langer bruin te blijven, te beschermen tegen invloeden van de zon en bij een zongevoelige huid. Maar hoe werkt dit nou?

Bruiningscapsules

De Parmalux zonnebruin tabletten werken als volgt: Het hoofdbestandsdeel is een complex van natuurlijke carotenoïden, afkomstig van Durelia zeealgen. Deze carotenoïden in Zonnebruin worden opgenomen in het bloed en naar de huid getransporteerd waar ze worden opgeslagen in de jongste opperhuidcellen. In ongeveer vier weken verplaatsen deze cellen zich geleidelijk naar het huidoppervlak en zorgen daar voor de opbouw van een mooie bruine kleur.

Het is van belang dat je vier weken voor het zonnebaden begint met de kuur, anders hebben deze cellen de huidoppervlak nog niet bereikt. Je neemt dan gedurende de vier weken één capsule per dag in. Ook tijdens de blootstelling aan de zon of zonnebank is één capsule voldoende. Mocht je een lichte of gevoelige huid hebben is twee capsules per dag beter. Overschrijd de dagelijkse dosis niet.

Bruiningspillen kopen

Bij Plein vind je een compleet assortiment aan bruiningspillen. Bruiningspillen online kopen doe je heel gemakkelijk en snel. Bestel vandaag, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je dus snel en voordelig genieten van de beste bruiningspillen. Bestel ze nu bij Plein.