Zonnebrandmiddelen Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

VSM Zon Spray Derma Calendulan
VSM Zon Spray Derma Calendulan
100 ml
Morgen in huis 15% korting
Nivea Sun Kids Swim & Play SPF 50+
1+1 gratis
Nivea Sun Kids Swim & Play SPF 50+
150 ml
Morgen in huis

Zonbescherming op vakantie en op reis

In de zomer maar ook tijdens de wintersport is de UV straling hoog. Om je huid te beschermen heb je een zonnebrandmiddel nodig die je huid voldoende beschermd.

Als je een zonnebrandmiddel mee wilt nemen op vakantie dan is het verstandig om een waterproof zonnebrandmiddel mee te nemen omdat je op vakantie meer in het zwembad of in de zee te vinden bent. Een waterbestendige zonnebrand zorgt ervoor dat je niet gelijk alle bescherming kwijt bent als je uit het water komt.

Toch verbrand? Als je huid toch rood is geworden of erger dan helpt een aftersun niet meer en heb je een product nodig dat de 'brand' eruit haalt. Als je ondanks dat je veelvuldig smeert met een zonnebrandmiddel dan is het verstandig ook naast een aftersun ook een zonnebrandproduct mee te nemen dat de huid herstelt.

Zonneallergie

Als je last hebt van zonneallergie of zonneblaasjes dan is dit erg lastig. Eén van de symptomen is namelijk jeuk. Er zijn speciale zonneproducten die verlichting geven bij zonneallergie en blaasjes.

Lippenbescherming in de zon

Je lippen hebben het vaak zwaar te verduren in de zomer. Verzorg ze daarom met een beschermende lippenbalsem met Uv-filter.

Kan ik de zonnebrandmiddelen voor de zomer gebruiken op wintersport?

Het is niet verstandig om de zonnebrandmiddelen die je in de zomer gebruikt ook te gebruiken tijdens de wintersport. Deze middelen bevatten namelijk water en dat bevriest op je gezicht als het erg koud is tijdens je wintersport. Gebruik daarom speciale wintersport zonnebrandmiddelen. Dit geldt overigens ook voor de beschermingsproducten voor de lippen.