Voor mannen en vrouwen

Er zijn verschillen tussen mannen en vrouwen. Daarom zijn er ook voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor de man of de vrouw. Deze supplementen voorzien in de behoefte van bouwstoffen voor het lichaam van een man of van een vrouw. 
Daarnaast bestaan er typische mannen kwalen en typische vrouwen kwalen. Denk hierbij aan de prostaat, menstruatie of overgang. Maar ook de huid, haar en nagels zijn belangrijk voor de vrouw dus ook die producten vind je in deze categorie. 

Supplementen voor de man of de vrouw kopen op Plein

Op plein vind je van diverse merken die speciale voedingssupplementen hebben voor de man of de vrouw.  Je kunt onder andere producten van A. Vogel, Swisse, Valdispert, Orthica, Ymea en Lucovitaal bestellen bij Plein.

Wil je graag advies of meer informatie over een bepaald product? Neem contact op met één van onze gediplomeerde drogisten. Zij helpen je graag verder. Je kunt een berichtje sturen via [email protected] 

Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.