Verbandmiddelen

Plein verkoopt verschillende verbandmiddelen van merken als Heltiq en Hansaplast. De verbandmiddelen helpen je bij het verbinden van grote wonden. Ook kunnen ze van pas komen om pleisters of wondkussens op de plek te houden.

Gaaskompressen

Gaaskompressen bieden ondersteuning aan de wond. Vooral kleine wondjes kunnen ondersteund worden met deze gaaskompressen. De gaaskompressen hebben geen kleefzijde, waardoor ze de wond optimaal kunnen verzorgen en verschonen. De gaaskompressen dienen wel te worden vastgezet met hechtpleisters.

Verbandwindsels

Verbandwindsels en gaasverbanden bieden een zachte fixatie en ze zijn luchtdoorlatend. Hierdoor kan de verzorging beter tot zijn recht komen. De verbandwindsels kunnen zo de optimale ondersteuning en verzorging bieden bij kleine en grotere wonden.

Verbandmiddelen kopen op Plein

Alle verbandmiddelen bestel je gemakkelijk en snel bij Plein. Zo kun je snel de grotere en kleinere wonden behandelen en verzorgen. Wil je graag advies of meer informatie over een bepaald product? Neem contact op met onze gecertificeerd drogist Marjolein. Zij helpt je graag verder. Je kunt haar een berichtje sturen via [email protected]