Voor het bakken van je eigen volkoren brood.
500 gram meel +/- 300 ml water gedurende 20 min kneden tot en deegbal. 30-40 min laten rijzen bij kamer temperatuur. Deeg nogmaals kort door kneden en 40 min laten rijzen bij kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 230C. 40-45 min afbakken.
BD TARWEmeel, TARWEbloem, biologische TARWEGLUTEN, zout en gist
KLANTOMGEVING
100 gr | |
Koolhydraten | 64 |
Voedingsvezels | 7 |
Energie (kCal) | 326 |
Energie (kJ) | 1370 |
Totaal vet | 1 |
Eiwit | 11 |
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.
BD TARWEmeel, TARWEbloem, biologische TARWEGLUTEN, zout en gist KLANTOMGEVING
geen allergenen informatie bekend
100 gr Koolhydraten64 Voedingsvezels7 Energie (kCal)326 Energie (kJ)1370 Totaal vet1 Eiwit11