Snacks Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

Voskes Geperste Botten XL
Voskes Geperste Botten XL
3 stuks
Morgen in huis 6% korting
Holland Diervoeders Thaise Kauwkluif Mix
Holland Diervoeders Thaise Kauwkluif Mix
8 stuks
Morgen in huis 10% korting
Voskes Geknoopte Botten XL
Voskes Geknoopte Botten XL
3 stuks
Morgen in huis
Braaaf Geperst Bot Eend 25 cm
Braaaf Geperst Bot Eend 25 cm
Morgen in huis 20% korting
Holland Diervoeders Geperst bot 30 cm
Holland Diervoeders Geperst bot 30 cm
300 gr
Morgen in huis 13% korting
2x Holland Diervoeders Geperst bot 30 cm
2x Holland Diervoeders Geperst bot 30 cm
300 gr
Morgen in huis 18% korting
2x Holland Diervoeders Thaise Kauwkluif Mix
2x Holland Diervoeders Thaise Kauwkluif Mix
8 stuks
Morgen in huis 13% korting
Petsnack Geperst Hondenbot 20 cm
Petsnack Geperst Hondenbot 20 cm
5 stuks
Morgen in huis 28% korting
Farmfood Rawhide Dental Bone L
Farmfood Rawhide Dental Bone L
Morgen in huis 5% korting
2x Farmfood Rawhide Dental Bone L
2x Farmfood Rawhide Dental Bone L
Morgen in huis 5% korting

Hondensnacks

Hondensnacks kun je onderverdelen in trainingssnacks, verwensnacks, verzorgingssnacks en kauwsnacks om te activeren.

Trainingssnacks

Trainingssnacks worden gegeven bij het trainen van de hond en zijn dus vaak kleiner van formaat. Bij de trainingssnacks kun je denken aan kleine snoepjes of brokjes. Hiermee kun je je hond tijdens de training belonen. Net zoals hondenkoekjes zijn hondensnoepjes verkrijgbaar in verschillende varianten. Het is een erg makkelijk middel om goed gedrag van je hond te belonen. Zo leer je jouw hond gelijk aan wat goed en wat niet goed is. Mocht je jouw hond hondensnoepjes willen geven als tussendoortje dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Verwensnacks

Verwensnacks zijn vooral bedoeld als tussendoortje. Hierbij kun je denken aan stukjes vlees, snoepjes, koekjes, sticks, pens enzovoort. Honden zijn er dol op, snack gemaakt van pens. We hebben verschillende soorten pens snacks, in grote verpakkingen of juist kleine verpakkingen. Voor elke hond wat wils.

Verzorgingssnacks

De naam ‘kauwsnacks’ verraadt het eigenlijk al, deze zijn vooral voor de ontwikkeling en het onderhouden van het gebit, maar ook voor gezond tandvlees, schone tanden en schone kiezen. Bij kauwsnacks kun je denken aan: kauwstaven, kauwschoenen, kluiven, botten, en dergelijke. Honden vinden het heerlijk om lekker botten te kluiven. Daarmee kunnen ze zichzelf uren mee vermaken.

Kauwsnacks om te activeren

Deze snacks zijn harder en dus voor langer kauwplezier. Honden houden van kauwen en met deze snacks kan je jouw hond activeren om lekker te kauwen

Natuurlijke hondensnacks

Natuurlijke hondensnacks zijn niet alleen erg lekker maar ook erg gezond voor een hond. Ze helpen het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen. Er zijn veel verschillende soorten natuurlijk hondensnacks hierdoor blijft het kluiven en snacken door de afwisseling voor de hond ook erg leuk. 

Natuurlijk gedroogde snacks zijn vrij van gluten/granen/tarwe, geur-, kleur- en smaakstoffen, chemische anti-oxidanten en bindmiddelen. Hierdoor kunnen honden die allergisch of gevoelig zijn voor bepaalde dingen ook lekker knagen op een gezonde snack. Omdat je weet wat je geeft kan je honden die een overgevoeligheid hebben voor een bepaalde diersoort gemakkelijk iets geven wat gezond is en waar hij niet ziek van word.

Voordelen van kauwsnacks

Kauwen is een hele natuurlijke behoefte voor honden. Instinctief hebben honden een grote drang om te kunnen knagen en kauwen. Vooral als de hond jonger is, is deze drang sterk aanwezig. Dit kun je ook merken doordat puppy’s vaak knagen en kauwen aan meubilair, omdat ze de kauwbehoefte nog niet kunnen onderdrukken of verplaatsen. Naarmate de hond ouder wordt is deze aan te leren dat hij alleen mag kauwen op de daarvoor bedoelde producten, zoals kauwsnacks of botten.

Hondensnacks online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met hondensnacks van bekende merken als Biofood, Edgard & Cooper, Proline, Renske, Petsnack en Yarrah. Ontdek nu de favorieten van jouw trouwe viervoeter en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.