Kauwspeelgoed

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Beeztees Speelgoed Pakket
Beeztees Speelgoed Pakket
(0)
Morgen in huis
17% korting
32,26 (adviesprijs) 26,65
Bekijk product: Beeztees Speelgoed Pakket

Kauwspeelgoed voor honden

Vanuit de natuur zijn honden gewend te kauwen en knagen. Kauwspeelgoed is dan ook ideaal hondenspeelgoed waar je hond zich urenlang mee kan vermaken.

Kauwen kan een hond lange tijd bezighouden. Voor jonge honden heeft kauwen en knagen nog een andere betekenis: het helpt bij het wisselen van de tanden. Daarnaast kunnen jongen honden vrij onrustig zijn en worden ze rustig van kauwen. 

Soorten kauwspeelgoed

Er zijn veel verschillende soorten knaagspeelgoed en niet iedere hond vindt hetzelfde leuk. Je kunt dus beter verschillende soorten knaagspeelgoed aanschaffen en kijken waar jij je hond het gelukkigst mee maakt.

Botten: Een bot is naast speelgoed ook direct een snack en dus als beloning te geven. Hiernaast is het goede bezigheidstherapie en is het ook nog eens goed voor de tanden en het tandvlees. 

Touw: Het voordeel van een touw als speelgoed is dat je hier ook goed mee kunt spelen, je hond kan het touw apporteren, maar je kunt ook er ook een trekspel van maken. 

Rubber: Speelgoed van rubber gaat dan weer erg lang mee, oftewel, is vaak erg duurzaam. Waar een touwspeeltje sneller kapot gaat, omdat daar vaak ruwer mee omgegaan wordt, kan je hond jaren doen met een speeltje van rubber. Daarnaast is er ook nog ontzettend veel keuze op het gebied van rubberen speeltjes (met of zonder piep, groot/klein, enzovoort).

KONG

Het populairste kauwspeelgoed is de KONG. Deze is verkrijgbaar in verschillende maten en daagt je hond ook op intellectueel vlak uit. Je kunt hier namelijk voer in verstoppen (hondenbrokjes of -snacks bijvoorbeeld), dit moet je hond zelf uit de Kong zien te krijgen. Daarnaast is de Kong van sterk, duurzaam rubber gemaakt, waardoor je hond hier naar hartelust op kan kauwen zonder dat de Kong stuk zal gaan.

Kauwspeelgoed kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met kauwspeelgoed voor je hond. Ontdek het favoriete kauwspeeltje voor jouw huisdier en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.