Vlo, teek & worm * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray Hond en Kat
Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray Hond en Kat
100 ml
2
Morgen in huis 20% korting
Beaphar Fiprotec Anti Teken- en Vlooiendruppels Hond 20 - 40 kg
Beaphar Fiprotec Anti Teken- en Vlooiendruppels Hond 20 - 40 kg
4 stuks
1
Morgen in huis
Beaphar Fiprotec Anti Teken- en Vlooiendruppels Hond 10 - 20 kg
Beaphar Fiprotec Anti Teken- en Vlooiendruppels Hond 10 - 20 kg
4 stuks
1
Morgen in huis 18% korting
Beaphar Fiprotec Anti Teken- en Vlooiendruppels Hond 2 - 10 kg
Beaphar Fiprotec Anti Teken- en Vlooiendruppels Hond 2 - 10 kg
4 stuks
1
Morgen in huis 19% korting
Beaphar Fiprotec Anti Teken- & Vlooiendruppels Hond 40 - 60 kg
Beaphar Fiprotec Anti Teken- & Vlooiendruppels Hond 40 - 60 kg
4 stuks
Morgen in huis 17% korting

Vlooien, teken en wormen bestrijden bij een hond

Er zijn veel producten tegen vlooien, teken en wormen verkrijgbaar met elk hun eigen werkzame stoffen en toedieningsvormen.

Zo zijn er druppels voor tussen de schouderbladen, tabletjes en halsbanden. Wanneer jouw hond allergisch is en/of niet tegen een bepaalde werkzame stof kan, zijn er ook natuurlijke vlooienmiddelen verkrijgbaar.

Anti-vlo bij honden

Merken als Bolfo en Beaphar bestrijden vlooien. Er zijn echter ook producten die ook de vlooieneitjes aanpakken en zorgen dat deze niet meer uitkomen zoals Frontline-Combo en Beaphar Fiprotec. Vlooien bestrijdingsmiddel kan toegediend worden in verschillende vormen, de meest gangbare zijn de pipetjes voor tussen de schouderbladen. Je hebt echter ook huidsprays en tabletten.

Heb je vlooien gezien, dan is het advies om goed te stofzuigen zodat de eitjes, larven en poppen verwijderd worden. Vlooien houden zich het liefst op in kiertjes dus vergeet vooral de hondenmand en bank niet. Het nabehandelen met een omgevingsspray zorgt ervoor dat de vlooien en larven in huis gedood worden. 

Anti-teek bij honden

Wanneer de temperaturen stijgen, is het erg belangrijk je hond goed te beschermen, een betrouwbaar product is Advantix. Het bijzondere aan Advantix is dat het naast een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en teken ook een afwerende werking tegen muggen, zandvliegen en stalvliegen heeft. Het is daarnaast altijd handig om een tekentang in huis te hebben mocht er toch een teek meegekomen zijn.

Ontwormen bij honden

Wanneer er een vlooienplaag heerst, is het belangrijk om je huisdier ook te ontwormen. Vlooien zijn tenslotte overdragers van verschillende soorten ziektes en parasieten. Milbemax is een breed middel dat tegen de meest voorkomende wormen werkt. Het voordeel van deze tablet is dat de meeste honden hem zo op eten.

Natuurlijke anti-vlooien en teken middelen

Naast de vele bekende middelen zijn er ook een aantal natuurlijke anti-vlooien middelen. Deze zijn goed te gebruiken om vlooien te voorkomen bij honden en katten met een allergie tegen de werkzame stoffen in de reguliere middelen. Een natuurlijk middel is bijvoorbeeld Stop!Bodyguard. Ook kan je schapenbonbons met knoflook geven, deze weren ook vlooien en teken. 

Ontwormingsmiddelen en anti-vlooien en teken middelen online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met anti-vlooienmiddel, ontwormingsmiddelen en tekenbestrijding van bekende merken als Frontline, Advantage, Seresto en Beaphar. Bestel nu gemakkelijk en voordelig op Plein. Altijd snel in huis. 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs