Vervoer * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Imac Reismand Linus Taupe
Imac Reismand Linus Taupe
50 x 32 x 34,5 cm
1
Morgen in huis

Kattenreismanden en draagtassen

Een goede kattenreismand om je kat op een veilige en fijne manier te vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts is essentieel als je een kat hebt. 

Het is voor je kat fijn als je regelmatig oefent met de kattenreismand, zodat je kat hieraan gewend raakt. Je kunt de reismand bijvoorbeeld een tijd in de kamer laten staan met een dekentje erin, zodat ze het als slaapplaats kunnen gebruiken.

Soorten kattenreismanden

Om je kat te vervoeren zijn er verschillende soorten reismanden. De meest gebruikte reismand is de standaard vervoersbox. Ook zou je gebruik kunnen maken van een rieten reismand of een draagtas. Het voordeel van een vervoersbox is dat deze aan alle zijkanten en aan de voorkant openingen heeft. Katten worden rustig van je geur, dus als je de reisbox onderweg in de buurt houdt kun je je kat geruststellen door je hand in de buurt van één van de openingen te houden. Het voordeel van een rieten reismand is dat deze vaak rond en hoog zijn, hierdoor waant je kat zich in een grotere ruimte, wat je kat rustiger kan houden. Bovendien is een rieten reismand qua design mooi, waardoor je deze zonder problemen ergens in huis neer kunt zetten. Het voordeel van een draagtas is dat deze praktisch is, wanneer je de draagtas niet gebruikt kun je deze opvouwen en opbergen. Daarbij kun je de draagtas om je nek of over je schouder hangen, zodat dit minder vervelend is tijdens het lopen.

Wijze van vervoeren

Wat het vervoeren zelf betreft heeft voor de meeste katten de auto de voorkeur. Een auto rijdt over het algemeen vrij stabiel, waardoor minder sprake is van heen en weer bewegen, schuiven, enzovoort. Bovendien is er ook minder sprake van omgevingsgeluid, wat ook bij kan dragen aan hoe rustig je kat is. Niet iedereen is in het bezit van een auto of heeft de mogelijkheid om zijn of haar kat met een auto te vervoeren, daarbij is het ook afhankelijk van je kat hoe hij of zij reageert op vervoeren. Er zijn genoeg katten die je probleemloos mee kunt nemen achterop de fiets of in de trein. Het belangrijkst is dat je kijkt naar waar jouw kat zich het prettigst bij voelt.

Kattenreismanden en draagtassen kopen op Plein

Bij Plein vind je een uitgebreide collectie met kattenreismanden en draagtassen. Gemakkelijk in gebruik, van de hoogste kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Ontdek ons uitgebreide assortiment kattenreismanden en draagtassen en bestel direct online. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs