Verzorging * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Beaphar Hypoallergene Shampoo
Beaphar Hypoallergene Shampoo
250 gr
Morgen in huis
Beaphar Anti-roos Shampoo
Beaphar Anti-roos Shampoo
250 gr
Morgen in huis
Vetramil Derma Shampoo
Vetramil Derma Shampoo
150 ml
Morgen in huis
Beaphar Kalmerende Shampoo
Beaphar Kalmerende Shampoo
250 gr
Morgen in huis

Verzorgingsproducten voor je kat

Een goede verzorging van de vacht kan zowel voor de mens als de kat een plezier zijn. Op Plein vind je een breed assortiment verzorgingsproducten - van kattenshampoo tot borstels - voor jouw kat.

Bij regelmatige verzorging van de vacht kan dit een ritueel worden waar de kat spinnend van genot erbij ligt en niet een gevecht waarvoor je kat het liefst op de vlucht slaat. Je moet proberen je kat met enige regelmaat te borstelen of kammen. Hoe vaak je je kat moet kammen en met welke materialen, is volledig afhankelijk van het ras, de leeftijd, de dichtheid, lengte en structuur van de vacht, de leefomgeving en hoe goed de kat zichzelf bijhoudt.

Kattenborstels en kammen

Er zijn verschillende soorten borstels en kammen waar je je kat mee kan borstelen. De Furminator bijvoorbeeld, is een handige kam die eenvoudig de losse haren verwijdert. Ook de ondervacht wordt hiermee gemakkelijk bereikt en ontdaan van losse haren. Hierbij wordt verschil gemaakt tussen kort- en langharige rassen. Ook de Grooming Mate Borstel Handschoen is een handige handschoen waar je je kat een uitstekende massage mee geeft en tegelijkertijd

Kattenshampoo

Met de shampoo kan de vacht en de huid van je kat goed worden gereinigd. De shampoo versterkt hierdoor de natuurlijke vachtkleur. Bovendien zorgt de shampoo voor een frisse geur waardoor onaangename geuren worden voorkomen.

Scharen en tangen

De scharen en tangen kunnen worden gebruikt voor de vacht en nagels. Dat je kat met te lange nagels rondloopt wordt hiermee voorkomen. Een tang die vaak gebruikt wordt voor het knippen van de nagels is de nageltang.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs