Voer & drinkbakken Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Curver Voedselcontainer Metallic
Curver Voedselcontainer Metallic
35 liter
1
Morgen in huis 18% korting
Curver Voedselcontainer Dinner is Served Kat
Curver Voedselcontainer Dinner is Served Kat
35 liter
Morgen in huis 27% korting
Curver Voedselcontainer Kat Wit
op = op
Curver Voedselcontainer Kat Wit
35 liter
Morgen in huis 17% korting

Voer- & drinkbak voor je kat

Onmisbaar voor alle katteneigenaren: een voer- en drinkbak voor je poezenbeest. Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. 

De beste voerbak voor je kat is de RVS of keramiek voerbak. Plastic voerbakken zijn er ook. Deze moet je echter sneller vervangen omdat er gedurende de tijd haarscheurtjes of beschadigingen in kunnen komen. Hier kunnen dan weer bacteriën in terecht komen. Geef de kat dagelijks een schone voerbak. De meeste voerbakken kunnen gewoon in de vaatwasser en in ieder geval met sop worden schoongemaakt. Uiteraard vallen er wel eens brokjes naast de kattenvoerbak, daarom is het handig om de bakken op een placemat te plaatsen.

Drinkbakken kat

Voor je kat zijn er twee verschillende drinkbakken verkrijgbaar. Het gaat om de standaard drinkbak en de drinkfontein. Het voordeel van de drinkfontein is dat het water blijft stromen en daardoor biedt het een natuurlijke manier van drinken. Het voordeel van de normale drinkbak is dat je ze allemaal in de vaatwasser kunt doen, wat weer praktisch is met schoonhouden.

Bewaarbox

Een handige bewaarbox voor het kattenvoer maakt het gemakkelijk om het voer in de voerbak te gooien en het voedsel blijft langer houdbaar, vers en krokant. 

Voerautomaat

Een voerautomaat zorgt ervoor dat je kat niet de hele dag door kan eten. De voerautomaat kan namelijk worden ingesteld. Dit zal ervoor zorgen dat jouw kat zijn voer over de hele dag verdeeld krijgt.

Voer- en drinkbakken kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met voer- en drinkbakken van bekende merken als Boon, Designed by Lotte en Trixie. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.