Speciaal voor jou! 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je ZOMER2019 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Paard

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Een paard is niet een zomaar huisdier, een paard is een waardig lid van de familie. 

Paardenspullen

Daarom hoort een paard goed verzorgd te worden en dat moet met de juiste producten. Daarom heeft Plein een groot assortiment aan voedingsmiddelen en verzorgingsartikelen. Daarnaast heeft Plein verschillende soorten gereedschappen zoals paardenborstels, kammen, hoefkrabbers en zweetmessen. Deze gereedschappen zijn van zeer goed kwaliteit en zorgen ervoor dat je je paard met gemak kunt verzorgen.

Paarden benodigdheden

Een paard onderhouden vergt veel tijd en is niet gemakkelijk. Een paard is natuurlijk een groot beest en heeft dus veel eten en drinken nodig. Bij Plein worden er verschillende varianten voer aangeboden, dit voer zit vol met mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren waardoor jouw paard gezond en in optimale conditie blijft. Naast het voer moet je je paard ook verzorgen, denk hierbij aan de vacht en hoeven. Je moet de haren goed kammen om het vuil van je paard te verwijderen. De hoeven moeten ook regelmatig schoongemaakt worden, dit doe je met een hoefkrabber. Je krabt met de hoefkrabber gemakkelijk het vuil onder de hoeven vandaan. Ook moet een paard vrij kunnen bewegen, dit kun je natuurlijk doen door er zelf op te rijden. Om het paardrijden voor jouw paard en voor jezelf prettig te maken moet je de juiste attributen daarbij hebben. Denk hierbij aan goed hoofdhalster en een goed zadel zodat het paardrijden voor jou en je paard goed verloopt. Al deze producten vind je gemakkelijk online bij Plein. 

Paardenspullen kopen

Paardenspullen kopen doe je eenvoudig, snel en veilig bij Plein. Alle mogelijke paardenspullen zijn verkrijgbaar bij Plein. Wil je paardenspullen online kopen? Bestel dan nu bij Plein. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel bij je wordt thuisbezorgd zodat je snel kunt genieten van je nieuwe paardenspullen. 

Paardenwinkel online

Op zoek naar de beste online paardenwinkel met de juiste aanbiedingen? Bij Plein vind je altijd de scherpste acties en beste aanbiedingen. Alle paardenspullen zijn regelmatig in de aanbieding. Ontdek nu de meest recente aanbieding en bestel jouw paardenspullen online.  

|