Paard

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Phytonics Gluco Balance Paard - Pony
Phytonics Gluco Balance Paard - Pony
500 gr
(2)
Morgen in huis
63,49
Bekijk product: Phytonics Gluco Balance Paard - Pony
Phytonics All Sept
Phytonics All Sept
50 ml
(0)
Morgen in huis
21% korting
31,95 (adviesprijs) 25,10
Bekijk product: Phytonics All Sept
Phytonics Back Spray
Phytonics Back Spray
250 ml
(0)
Morgen in huis
5% korting
32,50 (adviesprijs) 30,79
Bekijk product: Phytonics Back Spray
Phytonics HormOne
Phytonics HormOne
50 ml
(0)
Morgen in huis
20% korting
31,95 (adviesprijs) 25,47
Bekijk product: Phytonics HormOne
Phytonics Omni Milk
Phytonics Omni Milk
250 ml
(0)
Morgen in huis
32,50
Bekijk product: Phytonics Omni Milk
Phytonics Strezz
Phytonics Strezz
50 ml
(1)
Morgen in huis
22% korting
37,95 (adviesprijs) 29,78
Bekijk product: Phytonics Strezz

Alles voor je paard

Voor het houden van een paard heb je diverse benodigdheden nodig. Van voedingsmiddelen tot verzorgingsartikelen. Voor een optimale conditie en een gezond en gelukkig paard. 

Een paard hoort goed verzorgd te worden met de juiste verzorgingsproducten. Daarom heeft Plein een groot assortiment aan voedingsmiddelen en verzorgingsartikelen. Daarnaast heeft Plein verschillende soorten gereedschappen zoals paardenborstels, kammen, hoefkrabbers en zweetmessen. Deze gereedschappen zijn van zeer goed kwaliteit en zorgen ervoor dat je je paard met gemak kunt verzorgen.

Paarden benodigdheden

Een paard onderhouden vergt veel tijd en is niet gemakkelijk. Een paard is natuurlijk een groot beest en heeft dus veel eten en drinken nodig. Bij Plein worden er verschillende varianten voer aangeboden, dit voer zit vol met mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren waardoor jouw paard gezond en in optimale conditie blijft. Naast het voer moet je je paard ook verzorgen, denk hierbij aan de vacht en hoeven. Je moet de haren goed kammen om het vuil van je paard te verwijderen. De hoeven moeten ook regelmatig schoongemaakt worden, dit doe je met een hoefkrabber. Je krabt met de hoefkrabber gemakkelijk het vuil onder de hoeven vandaan. Ook moet een paard vrij kunnen bewegen, dit kun je natuurlijk doen door er zelf op te rijden. Om het paardrijden voor jouw paard en voor jezelf prettig te maken moet je de juiste attributen daarbij hebben. Denk hierbij aan goed hoofdhalster en een goed zadel zodat het paardrijden voor jou en je paard goed verloopt. Al deze producten vind je gemakkelijk online bij Plein. 

Paardenspullen kopen

Paardenspullen kopen doe je eenvoudig, snel en veilig bij Plein. Alle mogelijke paardenspullen zijn verkrijgbaar bij Plein. Wil je paardenspullen online kopen? Bestel dan nu bij Plein. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel bij je wordt thuisbezorgd zodat je snel kunt genieten van je nieuwe paardenspullen.