Paard

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Finecto+ Horse Oral
Finecto+ Horse Oral
600 gr
(0)
Morgen in huis
44,25
Bekijk product: Finecto+ Horse Oral
Vetramil Wondzalf met Honing
Vetramil Wondzalf met Honing
180 gr
(1)
Morgen in huis
12% korting
49,95 (adviesprijs) 43,86
Bekijk product: Vetramil Wondzalf met Honing
Primeval StressLess Paard Poeder
Primeval StressLess Paard Poeder
500 gr
(0)
Morgen in huis
20% korting
54,95 (adviesprijs) 43,86
Bekijk product: Primeval StressLess Paard Poeder
Primeval MSM Paard
Primeval MSM Paard
1 kg
(0)
Morgen in huis
15% korting
49,95 (adviesprijs) 42,46
Bekijk product: Primeval MSM Paard
PUUR L-lysine Paard - Pony
PUUR L-lysine Paard - Pony
500 gr
(1)
Morgen in huis
14% korting
47,95 (adviesprijs) 41,32
Bekijk product: PUUR L-lysine Paard - Pony

Alles voor je paard

Voor het houden van een paard heb je diverse benodigdheden nodig. Van voedingsmiddelen tot verzorgingsartikelen. Voor een optimale conditie en een gezond en gelukkig paard. 

Een paard hoort goed verzorgd te worden met de juiste verzorgingsproducten. Daarom heeft Plein een groot assortiment aan voedingsmiddelen en verzorgingsartikelen. Daarnaast heeft Plein verschillende soorten gereedschappen zoals paardenborstels, kammen, hoefkrabbers en zweetmessen. Deze gereedschappen zijn van zeer goed kwaliteit en zorgen ervoor dat je je paard met gemak kunt verzorgen.

Paarden benodigdheden

Een paard onderhouden vergt veel tijd en is niet gemakkelijk. Een paard is natuurlijk een groot beest en heeft dus veel eten en drinken nodig. Bij Plein worden er verschillende varianten voer aangeboden, dit voer zit vol met mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren waardoor jouw paard gezond en in optimale conditie blijft. Naast het voer moet je je paard ook verzorgen, denk hierbij aan de vacht en hoeven. Je moet de haren goed kammen om het vuil van je paard te verwijderen. De hoeven moeten ook regelmatig schoongemaakt worden, dit doe je met een hoefkrabber. Je krabt met de hoefkrabber gemakkelijk het vuil onder de hoeven vandaan. Ook moet een paard vrij kunnen bewegen, dit kun je natuurlijk doen door er zelf op te rijden. Om het paardrijden voor jouw paard en voor jezelf prettig te maken moet je de juiste attributen daarbij hebben. Denk hierbij aan goed hoofdhalster en een goed zadel zodat het paardrijden voor jou en je paard goed verloopt. Al deze producten vind je gemakkelijk online bij Plein. 

Paardenspullen kopen

Paardenspullen kopen doe je eenvoudig, snel en veilig bij Plein. Alle mogelijke paardenspullen zijn verkrijgbaar bij Plein. Wil je paardenspullen online kopen? Bestel dan nu bij Plein. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel bij je wordt thuisbezorgd zodat je snel kunt genieten van je nieuwe paardenspullen.