Speciaal voor jou! 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je ZOMER2019 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Duif Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 41

Alles voor je duif

Bij Plein vind je alles voor de verzorging van je duif.

Er is een groot assortiment aan voer speciaal voor sportduiven, tortelduiven en sierduiven. Vergeet ook niet de gezondheid van je duif. Zo heeft Teurlings een ruim aanbod aan vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat jouw duif in optimale gezondheid is en blijft.

Duivenvoer

Voor alle soorten duiven vind je op Plein.nl het juiste duivenvoer. Energierijke voermengelingen voor sportduiven die de nodige kilometers afleggen. Mooie, rijke mengelingen voor sierduiven en volledige voermengelingen voor tortelduiven. Merken als Teurlings en Mariman voorzien je in alle wensen voor de juiste voeding voor jouw duiven.

Gezondheid

Het is belangrijk dat je duiven zich optimaal voelen en gezond zijn. Vooral voor wedstrijdduiven die optimaal moeten presteren is het belangrijk dat ze in optimale gezondheid zijn. Ons assortiment gezondheidsproducten zorgt voor een verbeterde weerstand, hbeter erstel na zware inspanning, zorgen voor een goede groei en rui en verjagen daarnaast parasieten.

Alles voor je duif kopen op Plein.nl

Alles voor je duif bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Wij bieden een breed assortiment voor de ultieme verzorging van je duif.

Vragen over het juiste voer of gezondheidsproduct voor jouw duif? Onze specialist Ilse helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl

 

|