Kip Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 70

Alles voor je kip

Bij Plein vind je alles voor de verzorging van je kip.

Er is een breed assortiment aan voermengelingen voor kuikens en volwassen kippen. Naast voer zijn er ook heerlijke snacks voor je kip die je zo uit de hand kan geven. Vergeet ook niet de gezondheid van je kip. Voorkom parasieten op je kip en verbeter de algehele gezondheid van je kip met de producten van Beaphar, Hentastic of AST.

Kippenvoer

Voor alle soorten kippen is er een voermengeling. Voor pasgeboren kuikens, krielkippen en natuurlijk de gewone kippen. Voorkeur voor biologische voermengelingen? Via Organica heeft een ruim aanbod voermengelingen geschikt voor kuikens en kippen. Wil je de kippen verwennen met een heerlijke snack? Teurlings en Hentastic hebben verschillende natuurlijke snacks. Zo is ervoor iedere kip wat.

Heb je maar een paar kippen en niet zoveel voer nodig? Wij hebben ook verschillende kleinverpakkingen van 4kg. Natuurlijk hebben we ook genoeg grootverpakkingen van 20kg. 

Gezondheid

Het is belangrijk dat je kippen zich optimaal voelen en gezond zijn. Kippen kunnen last krijgen van parasieten en vooral van luizen. Zorg ervoor dat niet alleen je kip maar ook de omgeving parasiet vrij is, de Finecto + omgevingsspray is hier perfect voor. Een kip zonder parasieten heeft namelijk een betere conditie, meer rust en een hogere leg.

Alles voor je kip kopen op Plein.nl

Alles voor je kip bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Wij bieden een breed assortiment aan voermengeling voor de ultieme verzorging van je kip.

Vragen over het juiste voer of gezondheidsproduct voor jouw kip? Onze specialist Ilse helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl

|