Door drukte is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar, onze excuses voor het ongemak

Speelgoed Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Happy Pet Papierplezier Navulling
Happy Pet Papierplezier Navulling
8 x 6 x 6 cm
(0)
Zaterdag in huis
11% korting
3,99 (adviesprijs) 3,55
Bekijk product: Happy Pet Papierplezier Navulling
Happy Pet Papierplezier
Happy Pet Papierplezier
24 x 10 x 7,5 cm
(1)
Zaterdag in huis
10% korting
11,49 (adviesprijs) 10,36
Bekijk product: Happy Pet Papierplezier

Vogelspeelgoed

Op Plein vind je de leukste vogelspeeltjes waarmee je vogel lekker actief blijft en waar hij zich urenlang mee kan vermaken.

Vogelspeelgoed zorgt ervoor dat je vogel zich niet verveelt. Wanneer een vogel zich gaat vervelen kan hij bijvoorbeeld zijn eigen veren gaan plukken. Het speelgoed heeft dus een belangrijke rol in het leven van een vogel. Daarnaast dient het ook als mooie decoratie in de vogelkooi. Het vogelspeelgoed beschikt namelijk over diverse mooie kleuren. Een goede toevoeging dus. 

Papegaaienspeelgoed

Voor papegaaien is het belangrijk om uitgedaagd te worden, omdat zij zeer intelligente dieren zijn. Daarom is het papegaaienspeelgoed in het leven geroepen. Het papegaaienspeelgoed heeft diverse leuke speeltjes in het assortiment voor jouw pagegaai. Dit zorgt er voor dat je papegaai zich niet snel zal gaan vervelen. 

Parkietenspeelgoed

Je zult het misschien niet geloven, maar speelgoed voor parkieten bestaat ook. Het levert speelplezier op voor je parkiet. Zo beschikt het speelgoed ook over vrolijke kleuren.

Vogelspeelgoed kopen op Plein

Al je vogelspeelgoed bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein. Wij bieden een breed assortiment met speelgoed geschikt voor iedere vogelsoort. Denk hierbij aan hangspeelgoed, ladders, touwen, schommels en natuurlijk speelgoed. Altijd snel in huis!