Schoonmaakartikelen

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 21 t/m 22 van 22

Swiffer Sweeper Navuldoekjes Nat
aanbieding
Swiffer Sweeper Navuldoekjes Nat
24 stuks
(3)
Tijdelijk uitverkocht
40% korting
9,99 (adviesprijs) 5,99
Bekijk product: Swiffer Sweeper Navuldoekjes Nat
6x Swiffer Sweeper Navuldoekjes Nat
aanbieding
Multipack
6x
6x Swiffer Sweeper Navuldoekjes Nat
24 stuks
(3)
Tijdelijk uitverkocht
42% korting
59,94 (adviesprijs) 34,89
Bekijk product: 6x Swiffer Sweeper Navuldoekjes Nat

Schoonmaakartikelen

Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor de schoonmaak in en rond je huis. Zowel voor binnen als voor buiten. Op Plein vind je een groot aanbod van schoonmaakartikelen van diverse merken.

Van doekjes, sponzen en dweilen tot aan stofzuigerzakken. Bekijk het assortiment van Sorbo, Ibex, Vero en Vileda voor een breed aanbod. Heb je daarnaast wel eens gehoord van de volgende schoonmaaktips?

  • Verwijder houten kringen op je tafel door een lichtvochtige theedoek er op te leggen en deze op een lauwe stand te strijken.
  • Reinig je tapijt of stoffen bank door deze eerst uit te kloppen of op te kloppen, daarna te stofzuigen en vervolgens af te nemen met een vochtige doek met water en zout.

Schoonmaakartikelen online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met schoonmaakartikelen. Ontdek nu jouw favoriete schoonmaakartikelen en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.