Vaatwas

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

7x Sun Vaatwastabletten Classic Citroen
Multipack
7x
7x Sun Vaatwastabletten Classic Citroen
38 stuks
(0)
Morgen in huis
50% korting
49,98 (adviesprijs) 24,93
Bekijk product: 7x Sun Vaatwastabletten Classic Citroen
8x Dreft Clean & Care Afwasmiddel Rose & Satin
Multipack
8x
8x Dreft Clean & Care Afwasmiddel Rose & Satin
780 ml
(0)
Morgen in huis
27% korting
35,92 (adviesprijs) 26,10
Bekijk product: 8x Dreft Clean & Care Afwasmiddel Rose & Satin
Marcel's Green Soap Schoonmaakpakket Dinner Pack
Marcel's Green Soap Schoonmaakpakket Dinner Pack
6 stuks
(0)
Morgen in huis
11% korting
29,95 (adviesprijs) 26,55
Bekijk product: Marcel's Green Soap Schoonmaakpakket Dinner Pack

Vaatwas producten 

Een schone, frisse en hygiënische vaat dankzij de vaatwasproducten van Plein. Op Plein vind je een groot aanbod van afwasproducten van diverse merken.

Heb je een vaatwasmachine? Bekijk dan ons aanbod van vaatwastabletten en vaatwaspoeder. Om je vaatwasmachine te onderhouden gebruikt je een machinereiniger die ontvet en ontkalkt. Last van geurtjes? Gebruik dan één van onze machineverfrissers in verschillende heerlijke geuren. Check ook altijd het filter van de vaatwasser. Hier blijven altijd de etensresten in achter, dus het is belangrijk dat die regelmatig schoongemaakt wordt.

Handafwas

Was je liever met de hand af of heb je geen vaatwasser? Gebruik dan altijd een teil om het water in te doen of maak een sopje in de gootsteen. Dit bespaart water en is beter voor het milieu. Bij Plein hebben we verschillende soorten afwasmiddel. Snel last van een geirriteerde huid tijdens de afwas? Gebruik dan handschoenen of het afwasmiddel van Neutral. 

Afwas- en vaatwasproducten kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met afwas- en vaatwasproducten. Ontdek nu jouw favoriete afwasproducten en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.