Machineafwas Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Finish Vaatwasmachine Zout
2e halve prijs
Finish Vaatwasmachine Zout
4 kg
(1)
Morgen in huis
6,99
Bekijk product: Finish Vaatwasmachine Zout
Finish Professional Glass Rinse Tabs
Finish Professional Glass Rinse Tabs
60 tabs
(0)
Morgen in huis
68% korting
22,99 (adviesprijs) 7,35
Bekijk product: Finish Professional Glass Rinse Tabs
Ecover Vaatwastabletten Classic
2+1 gratis
Ecover Vaatwastabletten Classic
25 stuks
(0)
Morgen in huis
6,29
Bekijk product: Ecover Vaatwastabletten Classic
Finish Glansspoelmiddel Citroen
2e halve prijs
Finish Glansspoelmiddel Citroen
800 ml
(0)
Morgen in huis
6,99
Bekijk product: Finish Glansspoelmiddel Citroen
Ecover Vaatwastabletten Zero
2+1 gratis
Ecover Vaatwastabletten Zero
25 stuks
(0)
Morgen in huis
8,49
Bekijk product: Ecover Vaatwastabletten Zero

Machineafwas

Bijna elke huishouden in Nederland heeft tegenwoordig een vaatwasmachine. Op Plein vind je een groot aanbod van machine afwasproducten van diverse merken.

Afhankelijk van wat jij fijn vindt of wat jouw vaatwasmachine adviseert kan je gebruik maken van vaatwastabletten, vaatwaspoeder of vaatwasgel om jouw vaat perfect schoon te krijgen.

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten worden het meest gebruikt en zijn verkrijgbaar van diverse merken waaronder Finish, Dreft en Sun. Wil je graag voor een natuurlijk vaatwastablet? Dan heb je de keuze uit de vaatwastabletten van onder meer Ecover, Marcel's Green Soap, Frosch en Ecodoo.

Een vaatwastablet is ontzettend gemakkelijk in gebruik. Je legt het tabletje in de vaatwasser, je zet 'm aan en de machine doet zijn werk. Het resultaat na een wasbeurt is een stralend schone vaat! 

De verschillende A-merken vaatwastabletten hebben diverse soorten tabletten in het assortiment. Van Classic tot Platinum Plus. Ook zijn sommige vaatwastabletten voorzien van citroen voor een extra reinging en glans. Ontdek het complete aanbod vaatwastabletten en kies eenvoudig jouw favoriet.

Vaatwasser onderhouden

Daarnaast zijn er diverse toevoegingen om de vaat extra schoon en glanzend te krijgen, een frisse geur te verspreiden of de vaatwasser te onderhouden:

  • Machinereiniger
  • Onthardingszout
  • Spoelglansmiddel

Voor een lange levensduur van de vaatwasser is goed onderhoud noodzakelijk. (Kalk)aanslag wordt op deze manier tegengegaan, waardoor leidingen en diverse onderdelen niet zullen verstoppen en de vaatwasmachine kan blijven presteren.

Machineafwas online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met machine afwasproducten, zoals vaatwastabletten. Ontdek nu jouw favoriete machine afwasproducten en bestel direct voordelig online. Bekende merken als Finish, Dreft en Sun zijn regelmatig in de aanbieding.

Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via [email protected] of bellen op 088-8000 200.